Sport

2015.11.21. 16:32

Megnyílt a DVSC-shop, de lesz Loki-söröző és múzeum is

Debrecen - Megnyílt a Loki-drukkerek, a labdarúgócsapat, a város és környéke számára nagyon fontos DVSC-shop a Nagyerdei Stadion épületében szombat délben.

Debrecen - Megnyílt a Loki-drukkerek, a labdarúgócsapat, a város és környéke számára nagyon fontos DVSC-shop a Nagyerdei Stadion épületében szombat délben.

Papp László polgármester elmondta: az elmúlt 3 évben az önkormányzat és a kormány oldaláról is megvolt a maximális támogatás a DVSC, mint brand építésére. A stadion és a shop pedig alkalmas arra, hogy a DVSC-t, mint brandet erősítse, támogassa kereskedelmi, gazdasági és lelki értelkemben is. Ezt a szándékot erősíti a hamarosan megnyíló Loki-söröző, valamint a 2016-ban a Loki-múzeum létrehozása is. Ez utóbbira egyébként a város 50 millió forintos elkötelezettséget vállalt.

A boltavató előtt Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem Kancellárja a stadion további fejlesztéseiről adott tájékoztatót a szeptemberben megnyílt és immár több mint 30 ezer vendéggel büszkélkedhető Hallban. Mint mondta, az egyetemi szórakoztatóközpont is része a stadion fokozatos fejlesztésének. Jövő nyárig pedig sportdiagnosztikai, életmód és terápiás központtal, valamint egy fitneszcentrummal bővül az impozáns létesítmény a Nagyerdőn.



A tájékoztatón ugyancsak résztvevő Pál László, az MSE Klaszter Kft. ügyvezetője egy reményei szerint nem is túlságosan távoli jövőbeni meccsnap családi napirendjét vázolta fel, amely mintegy szemlélteti, hogy mi mindent tud majd a Nagyerdei Stadion és környéke. Eszerint reggel piros-fehérbe öltözik a család, és ami esetleg még hiányzik a kollekcióból, azt megvásárolhatja a DVSC-shopban. A délelőttöt a vidámparkban, állatkertben, esetleg az élményfürdőben töltik, illetve a stadion déli oldalán a gyermekek a nekik szánt attrakciók valamelyikén szórakozhatnak. Ebéd a parkerdő egyik éttermében, és következhet a meccsre hangolódás. A nők a kávézóban, a férfiak a sörözőben, a legkisebbek a gyermekmegőrzőben, ahol szakképzett dolgozók vigyáznak a mérkőzés végéig a legkisebbekre. A meccs után pedig élő koncert és szórakozás a Hallban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!