Sport

2014.08.13. 07:58

Atlétikai Eb - Kazi elődöntős 800 méteren

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - A 800-as Kazi Tamás bejutott az elődöntőbe a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon kedden.

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - A 800-as Kazi Tamás bejutott az elődöntőbe a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon kedden.

A Debreceni SC 29 éves futója, aki 1:45.37 perccel tartja az országos csúcsot, futamában az élre állt, s a második kör közepéig vezette a mezőnyt. Aztán hárman is elmentek mellett, s őket a hajrában sem tudta befogni, azaz helyezéssel nem sikerült továbbjutnia. További négy futó idővel kerülhetett a szerda esti elődöntőbe, és az 1:48.05 perces eredménye ehhez elégnek bizonyult.

"Elhatároztam, hogy semmit sem bízok a véletlenre, azaz nemcsak sodródok az árral, s majd megpróbálok hajrázni, hanem inkább diktálom az iramot" - nyilatkozott az MTI-nek a szakállas, irokéz frizurás futó. - Ilyet még nem csináltam, de úgy éreztem, egyszerűen tovább kell jutnom."

Kazi összesítésben a tizedik idővel került a szerda esti elődöntőbe.

- MTI -


Atlétikai Eb - Kővágó és Szikszai is búcsúzott

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - Diszkoszvetésben Kővágó Zoltán és Szikszai Róbert sem jutott tovább a selejtezőből a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon kedden.


Atlétikai Eb - Zsivoczky a 20. helyen

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - Az első nap, azaz öt próba után a 20. helyen áll a tízpróbázó Zsivoczky Attila a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon.


Atlétikai Eb - Tíz magyar versenyző érdekelt szerdán

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - Tíz magyar versenyző lesz érdekelt a zürichi atlétikai Európa-bajnokság második napján, szerdán, amelyen befejezik szereplésüket a tízpróbázók. Zsivoczky Attila a 20. helyről várja a folytatást.


Atlétikai Eb - Schmelcz Fanny búcsúzott távolugrásban

Zürich, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - Schmelcz Fanny nem jutott tovább a távolugrás selejtezőjéből a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon, kedden.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!