Sport

2014.04.22. 11:02

Értékes helyezéseket „tekertek össze” Rókáék

Debrecen - Jól indult a szezon a DKSI kerékpárosai számára.

Debrecen - Jól indult a szezon a DKSI kerékpárosai számára.

A DKSI-Freeriderz versenyzői április első hétvégéjén két fronton is sikerrel teljesítettek, szombaton a bonyhádi országos szezon­nyitó versenyen, vasárnap pedig a Kerékvár-Békás Időfutam versenyen álltak rajthoz a csapat tagjai.

A bonyhádi versenyen 7 fővel vett részt a DKSI alakulata, akik közül Nagy Gyula amatőr kategóriában 100 km-en az előkelő 2. helyet szerezte meg. Ugyanitt Hajdu Barna a dobogóról épp lemaradva 4. helyen végzett, míg senior korcsoportban (50 km) Kiss Attila szintén 4. lett. Kiss Hunor és Magas Dávid kategóriájukban mindketten 14. helyezést értek el, Czine Tamás és Ágoston Imre sajnos feladni kényszerültek a versenyt.

Másnap rendezték az Amatőr Kupa-sorozat 2. fordulóját, a Kerékvár-Békás Időfutam versenyt. A népszerű rendezvényen pontosan 351 értékelt induló állt rajthoz, köztük hárman képviselték a DKSI színeit. Róka Tibor (DKSI-KTM Debrecen) abszolút 1. helyen végzett, bő fél percet adva a második helyezettnek, a saját tavalyi idejét 1 perccel megjavítva! Ezzel elnyerte a 2014-es időfutam Budapest bajnoka címet. Master korcsoportban Zsupos Sándor és Nagy Zoltán a 8-9. helyeket szerezték meg. Nagy Zoltán, valamint Laborc Dániel (Chili Sport) és Porcsin Levente (Chili Sport) az egyetemi bajnokság értékelésében csapatban bronzérmet szereztek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!