Sport

2013.11.14. 11:39

Kiesett a kupaküzdelmekből a DEAC csapata

Debrecen, Törökszentmiklós - A másodosztályú Bábolna búcsúztatta a cívisvárosiakat a nyolcaddöntőben.

Debrecen, Törökszentmiklós - A másodosztályú Bábolna búcsúztatta a cívisvárosiakat a nyolcaddöntőben.

Törökszentmiklóson, az NB II. Keleti csoportját vezető Bábolna Natural Meat FC együttesével csapott össze a férfi Magyar Kupa 3. fordulójában az élvonalbeli DEAC Futsal Club. Ugyan az első gólt a vendégek szerezték meg, ám utána átvette az irányítást a Bábolna, mely megnyugtató, 5-1-es vezetésnél vonulhatott pihenőre.

A második félidőben nagyot küzdöttek a debreceniek, akik percről-percre csökkentették hátrányukat, a 35. minutumban már 6-6-ot mutatott az eredményjelző, ám a győztes találatot nem tudták megszerezni. A szabályok értelmében iksz esetén az alacsonyabb osztályú gárda jut tovább, így a DEAC búcsúzni kényszerült az MK-tól.

Ahogy arról beszámoltunk, az MVFC a Cső-Montage BFC Újbuda felett aratott magabiztos, 14-1-es győzelmével bebiztosította helyét a negyeddöntőben.

Az újfaluiaknak a hét közben aratott MK-sikerük után pénteken a bajnokságban kell helytállniuk: Turzó József tanítványai a 10. fordulóban a MAFC BME Docler Akadémia csapatát fogadják, a találkozót pénteken 19.30-tól Berettyóújfaluban, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban tartják meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!