Sport

2013.11.07. 13:13

Az ellenkezőjét csinálták

Debrecen - Nem volt előjele a gyenge produkciónak, kérdés, miért voltak tompák a lokisták szerdán.

Debrecen - Nem volt előjele a gyenge produkciónak, kérdés, miért voltak tompák a lokisták szerdán.

Megdöbbentő, éppen ezért nagyon fájó vereséget szenvedett a DVSC-TVP a Fehérvártól a szerda esti bajnokin: a piros-fehér hölgyek a szezon leggyengébb produkcióját nyújtva 23–21-re kaptak ki a székesfehérváriaktól. Varga József, a Loki vezetőedzője a találkozó után azt nyilatkozta: – Várom a jelentkezőket a „Szégyelld Magad Klubba!”. Adódik a kérdés, voltak játékosok, akik csatlakoztak a „felhíváshoz”?

– Nem jelentkezett senki, pedig én még mindig nagyon restellem magam. Úgy érzem, a 16 játékosból 13-an nyugodtan jelentkezhettek volna – nyilatkozta a csütörtök délelőtti tréninget követően a mester. S amikor a lesújtó teljesítmény okáról, okairól kérdezzük a trénert, még mindig nagy a tanácstalanság, pedig már alhatott egyet a mérkőzésre.

Tovább kell lépni

– Ami a legmeglepőbb, semmi jele nem volt annak, hogy ennyire balul sülhet el a meccs, a keddi edzésen kifejezetten jól pörögtek a lányok. Nem találom a választ arra a kérdésre, hogy mitől voltunk ennyire tompák. Készültünk arra, hogy nem az átlövőjátékunkkal érhetünk el sikert, éppen ezért más taktikát választottunk. Zsinórban dolgoztuk ki a helyzeteinket a szélekre, de ezeket a lehetőségeket rendre elhibáztuk. Direkt megbeszéltük az összecsapás előtt, hogyan és hova kell lőni Kiss Évának, ám rendre az ellenkezőjét csinálták a játékosok. De ez nemcsak a szélsőkről, szinte mindenkiről elmondható. A jövőre nézve egy biztos, mindenkinek vissza kell térnie ahhoz a mentalistáshoz, ami a szezon elején jellemezte a DVSC játékosait – fogalmazott Varga József.

A szakvezető elmondta, pénteken megnézik a meccset, elemzik a látottakat, majd túl kell lépni ezen a fájó vereségen, mert következik egy szintén nagyon fontos derbi, méghozzá november 16-án Békéscsabán.

HBN-BN


Debrecen - Az idény leggyengébb produkciójával előrukkoló Loki kikapott a Fehérvártól.


Debrecen - Az NB I női felnőtt alapszakaszának 10. fordulójában a DVSC-TVP csapata a Fehérvár KC gárdáját fogadta szerdán 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!