Sport

2013.10.30. 16:57

Veretlenül a tabella élén a nagyhegyesi focisták

Nagyhegyes - Tóth Péter elárulta, csapatának egyértelmű célja a feljutás.

Nagyhegyes - Tóth Péter elárulta, csapatának egyértelmű célja a feljutás.

A Szertár Sportbolt megye II. Északi csoportjában az idei szezonban remekel a Nagyhegyes KSE gárdája, mely tizenegy meccséből eddig mindet megnyerte, és hatalmas gólkülönbséggel (50 gól) vezeti a tabellát. A csapat edzője, Tóth Péter avatott be minket abba, mi a sikerük kulcsa, és mi az alakulatuk terve a jövőre nézve.

– Annak köszönhető a jó szereplésünk, hogy egész nyáron megfelelő létszámban és megfelelő mennyiségű időt tudtunk készülni erre az évadra. Jó játékosokat igazoltunk le, valamint a folyamatosan járnak edzésre, így fel tudjuk venni a versenyt a többi megye II–es csapattal – vélekedett Tóth Péter.

– Nem gondolom, hogy bárki is ilyen eredményben bízott, én sem erre számítottam, de szerintem a játékosaim sem. Mondhatnám, hogy jó a csapat és emiatt nyertünk meg eddig minden mérkőzést, ám úgy érzem, hogy a megfelelő hozzáállás segít hozzá minket a sikerekhez – mondta a gárda edzője, majd a terveikbe avatott be minket. – Mindenféleképpen szeretnénk feljutni a megye I-be, hiszen a létesítményünk alkalmas lenne a felsőbb osztályban való induláshoz. A jövőben az utánpótláskorú játékosokból – az U18-ból és U15-ből – kívánunk ütőképes csapatot összeállítani, hogy velük is indulhassunk a bajnokságban, ha sikerül a feljutás.

A győzelem a cél

A nagyhegyesiek legközelebb november 9-én, szombaton játszanak az Álmosdi Hajdú SE ellen idegenben. – A fiúknak ezen a héten a szokásos három edzés helyett csak kettőn kellett részt venniük, és a hétvége is mindenkinek szabad, tehát ez egy hosszabb pihenőnek tekinthető. Okvetlenül győzelmet várok a csapatomtól az Álmosd ellen, volt három sérültünk, ők most visszatértek és játszanak majd a következő megmérettetésünkön. A pálya nehézsége kihívást jelenthet – vélekedett a tréner.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!