Sport

2013.10.22. 14:24

Köstner Vilmost év végéig eltiltották

Debrecen - A játékvezető súlyos megsértése miatt öt meccsen át nem irányíthatja csapatát az edző.

Debrecen - A játékvezető súlyos megsértése miatt öt meccsen át nem irányíthatja csapatát az edző.

Amint arról a dvsckezilabda.hu beszámolt, a DVSC-TVP ifjúsági kézilabdacsapatának edzője, Köstner Vilmos eltiltása miatt 2013. december 31-ig nem ülhet le a kispadra, a trénert Boros Ferenc helyettesíti majd ezen idő alatt.

Sajtóértesülések szerint Köstner a Siófok elleni bajnoki mérkőzésen súlyosan megsértette a játékvezetőt, amiért kizárták. A találkozót követően a bíró a Magyar Kézilabda Szövetségnél feljelentette a debreceniek mesterét.

A szövetség Etikai és Fegyelmi Albizottsága a következő döntést hozta az ügyben: „Az MKSZ Etikai és Fegyelmi Bizottsága a szabályzat 13.§ e pontja alapján Köstner Vilmos (DVSC) hivatalos személyt – súlyos sportszerűtlenség/játékvezető súlyos megsértése miatt – hivatalos személyként 2013. december 31-ig szóló NB I. női ifjúsági bajnoki mérkőzésre vonatkozó eltiltással sújtja, büntetését fellebbezésre tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A történtekkel kapcsolatban a Napló természetesen megkereste Köstner Vilmost, aki azonban nem kívánt nyilatkozni. Mivel a cívisvárosi ifista lányoknak november 23-án lesz utolsó idei meccsük, így öt összecsapásra szól az edző eltiltása, amelyből egy már le is telt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!