Sport

2013.09.30. 13:32

Októberi versenyek, felnőtt vb, junior bajnokság a láthatáron

Debrecen - A DVSC számára sikeres, négy érmet (köztük aranyat is) hozó serdülő országos bajnokság után következnek az újabb versenyek szép sorban.

Debrecen - A DVSC számára sikeres, négy érmet (köztük aranyat is) hozó serdülő országos bajnokság után következnek az újabb versenyek szép sorban.

Nagy Timi, Molnár Dávid, Tóth Ádám is bokszol nemsokára, valamint a felnőtt világbajnokságon Kalucza Norbert és Bernáth István már biztos résztvevő, de ha úgy alakul az edzőtábor, Deél Szabolcs is utazhat Kazahsztánba. Mindeközben október végén már a juniorok országos bajnoksága zajlik – azon is ott leszünk!

Mint Szabó Ildikó klubvezetőtől megtudtuk, az alábbi menetrendre érdemes figyelni októberben.

- Molnár Dávid (91 kg) és Tóth Ádám (69 kg): a csehországi Krnovban nemzetközi ökölvívó tornán bokszolnak (október 4-6.),

- Nagy Tímea (75 kg): Németországban, Stralsundban a Queens Cup elnevezésű nemzetközi ökölvívó tornán vesz részt október 9-14. között,

- Kalucza Norbert (52 kg), Bernáth István (+91 kg) és Deél Szabolcs (91 kg): mindhárman dolgoznak a felnőtt magyar válogatott edzőtáborában, ezután indulnak Kazahsztánba (Almaty), ahol a felnőtt amatőr világbajnokságot rendezik 2013-ban (október 11-27.). Kalucza és Bernáth biztos kerettag, Deél még kérdéses,

- Junior országos magyar bajnokságot rendeznek Kaposváron idén (október 17-20.), az erre való DVSC nevezés még nem készült el, ha ez meglesz, akkor tudjuk pontosan megmondani, kiket indít klubunk ezen a viadalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!