Sport

2013.09.13. 16:02

A pillanatnyi forma dönthet

Debrecen - Szombaton Debrecenben, vasárnap Szolnokon küzdenek meg a felek az elődöntőbe kerülésért.

Debrecen - Szombaton Debrecenben, vasárnap Szolnokon küzdenek meg a felek az elődöntőbe kerülésért.A Szolnok együttesével csap össze a Theodora Férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a DVSE szombaton 18 órától a Debreceni Sportuszodában (a találkozóra a belépés ingyenes). A párharc visszavágóját egy nappal később, vasárnap 16 órától vívják meg a felek a Tiszaligeti uszodában.

A nyár folyamán nagy átalakuláson ment keresztül a Debrecen, a játékosmozgás mellett új utánpótlás-nevelésért felelős szakmai igazgató is érkezett a cívisvárosba Lukács Dénes személyében, aki a felnőtt csapat másodedzője is lett. Érdekesség, hogy a szakember nemcsak hogy Szolnokon született, ott is játszott és trénere is volt a csapatnak.

– Nincsenek olyan személyes kötelékeim, amelyek meggátolnának a munkám tökéletes elvégzésében, 2008 óta nem kötődöm a klubhoz, azóta két évet dolgoztam Egyiptomban, illetve szintén kettőt Szentesen – válaszolta érdeklődésünkre Lukács.

A cikk folytatást a Hajdú-bihari Napló szeptember 14-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!