Sport

2013.08.27. 15:05

Kiderült, ki a legerősebb e vidéken

Kaba - Sárai István bizonyult a legerősebbnek a kabai megmérettetésen.

Kaba - Sárai István bizonyult a legerősebbnek a kabai megmérettetésen.

A Kabai Városnap keretein belül rendezték meg augusztus 19-én az I. Chicago Gym Erős Ember Kupát Kabán, a városi sportpályán.

A viadalon, melynek bírája Lukács Krisztián, Magyarország többszörös legerősebb rendőre volt, az ország legnevesebb versenyzői vettek részt. A megmérettetésre vágyók négy versenyszámban mérték össze erejüket, volt kamionhúzás (7,5 tonna 20 méterre), farönknyomás (110kg maximum ismétlésre), lengősúlycipelés (320kg 15 méterre), illetve egy vegyes feladatot (120kg-os koffer kezenként, 320kg-os gumikerék átfordítása háromszor, majd egy 130kg-os kő felrakása állványra) is teljesíteni kellett.

A versenyen Sárai István teljesített a legjobban, így ő lett az első, a dobogó második fokára állhatott fel Csikós Lóránt, a harmadikra pedig Mengyi Rajmund. A további sorrend Takács Norbert, Endrei Zsolt, Biás Tibor, Gere Mihály és Szabó Gyula.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!