Sport

2013.07.09. 13:56

Visszahúzta a szíve

Debrecen - Sopronyi Anettnek elege volt a sok költözésből, hiányoztak a szerettei, így hazatért.

Debrecen - Sopronyi Anettnek elege volt a sok költözésből, hiányoztak a szerettei, így hazatért.

Hétfőn megkezdte felkészülését a következő bajnoki szezonra a DVSC-Fórum csapata: a lányokra az alapozás első napján még orvosi vizsgálatok vártak, keddtől azonban beindult a „nagyüzem”, az új vezetőedző, Varga József irányítása alatt a tréningeket is megkezdték a kézis hölgyek.

Amint arról már beszámoltunk, vannak változások a keretben, távozott Debrecenből Kazai Anita, Dakos Noémi és Herr Anita, ellenben a cívisvárosban folytatja pályafutását az exlokista átlövő, Sopronyi Anett, a korábbi válogatott beálló Ábrahám Szilvia, valamint a Kiskunhalas két volt játékosa, Barna Éva és Valovics Nóra.

– Már év közben is anyagi nehézségekkel küzdött a klubom, de azért hellyel-közzel megkaptuk a fizetést. Az idényt viszont eredményesen zártuk, hiszen szerb bajnokok és kupagyőztesek lettünk. Nem kifejezetten a pénzügyi gondok, hanem a honvágy miatt igazoltam haza. Már két éve vagyok úton, állandóan költöznöm kellett, amiből egyelőre elég volt most ennyi. Elfáradtam, hiányzott a családom, a párom és a barátaim is, így úgy gondoltam, egy időre jó lesz idézőjelesen megpihenni itt – árulta el hazatérésének okát Sopronyi.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló július 10-i számában olvashatják.


Új edzővel, és újjáalakuló kerettel kezdte meg a felkészülést a DVSC-Fórum.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!