Sport

2013.06.14. 12:44

Győzelemmel zárnák a szezont a debreceniek

Debrecen - A Dabas Sparks csapatát fogadja vasárnap a Debrecen Gladiators.

Debrecen - A Dabas Sparks csapatát fogadja vasárnap a Debrecen Gladiators.Június 16-án, vasárnap 15 órától hazai pályán zárják a Magyar Amerikai Football Liga (MAFL) divízió II. alapszakaszát a cívisváros harcosai. A rivális együttes, a Szikrák újoncnak számít a bajnokságban, ennek ellenére egy győzelmet bezsebelt már a Pécs Gringos ellen.

Nagy hiányzó

Miután a hajdúságiak már lecsúsztak a rájátszásról, így az egyetlen tét Karim Trabelsi legénysége számára, hogy megszerezzék a hetedik helyezést. Viszont annak ellenére, hogy a Dabas egy újonc csapat, nem lesz könnyű feladata a Gladiátoroknak, főleg kulcsjátékosuk, Roják Richárd nélkül, aki kéztörés miatt kénytelen az oldalvonalon kívülről végignézni csapata hét végi találkozóját.

– Nem rossz csapat ez a Sparks, de mindenképp a győzelemért fogunk harcba szállni vasárnap – mondta Karim Trabelsi, a Gladiators vezetőedzője. – Nehéz dolgunk lesz egy futóval, illetve a sérültek miatt sok embernek több poszton is kell majd játszania. Az ellenfelünknek jó a támadó- és védősora is, és az irányítójuk remekül mozog. Ha le akarjuk őket győzni, akkor minél nagyobb nyomást kell gyakorolnunk az irányítójukra.

A Debrecen Gladiators-Dabas Sparks összecsapás vasárnap 15 órától kezdődik a Gázvezeték utcai stadionban, amelyre a belépés ingyenes.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!