Sport

2013.04.12. 20:04

Három pont négy góllal!

Nyíregyháza - Nem játszott igazán jól, de nagyon fontos győzelmet könyvelhetett el a Spartacus.

Nyíregyháza - Nem játszott igazán jól, de nagyon fontos győzelmet könyvelhetett el a Spartacus.Pénteken a nyíregyházi Városi Stadionban kezdődött meg a labdarúgó NB II. soros fordulója, mégpedig tévésmeccsen, amelyen a Spartacus a Kazincbarcika együttesét fogadta. A hazaiaknál ismét a kezdőben kapott helyet sérüléséből felépült Farkas Attila. A meccset jól kezdték a hazaiak, hiszen jó nyolc perc elteltével már két góllal is vezettek. A sárga szerelésben játszó barcikaiak ugyan tetszetősen fociztak, ám az első játékrészben csak egy kapufáig jutottak.

Szünet után viszonylag hamar jött a három pont sorsát végképp eldöntő második Bajzát Péter-gól, majd a hazaiak gólgyárosa aztán hajrában még egyszer beköszönt. sajnos közben kapott egy sárgát is, így a következő meccset ki kell hagynia. A vendégek továbbra is ügyesen passzolgattak, ám a támadásaikból hiányzott az átütőerő, ráadásul amikor Balogh János mellett mégis elsuhant a labda, a kapufa ismét segített.

A győzelem volt a lényeg

A borsodiak a hajrában ugyan kozmetikázhattak volna valamit a végeredményen, de elhibázták a tizenegyest.

A Szpari az eredmény alapján biztosan nyert, ám a játékban nem volt ekkora különbség a két együttes között. Viszont Minczér Tiborék ezzel a sikerrel megelőzték az forduló előtt velük azonos ponttal bíró barcikaiakat, és ez a lényeg!

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!