Sport

2012.11.19. 11:36

A hétvége aranyköpései, avagy a megyei foci kicsit másképp

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:Katona László (DEAC-Szertár Sportbolt II.): – Az első félidőben mindent elkövettünk, hogy gólt kapjunk, de a nem csapatember kapusunk, Szabó Peti megakadályozott ebben bennünket. Kimagasló kapusteljesítményt láthattunk tőle az egész mérkőzésen, többek között két tizenegyes hárításával. (Polgár-DEAC-Szertár Sportbolt II. 0–3 (0-0))

Szabó László (Józsa SE): – Az eredményes játékhoz elengedhetetlen az edzés látogatása.

Selyem Nándor: (Hosszúpályi): – A legnagyobb ellenfelünk a mai napon a pálya talaja volt, de így is magabiztos győzelmet arattunk. Készülünk a jövő heti „El Clásico”-ra. (Józsa SE-Hosszúpályi 0–3 (0-3))

Antal István (Nyíradony): – Lakat tanár úr egyszer azt mondta, aki egész héten firkál, nem tud szépen írni vasárnap. Kérdem én tanár úr, aki nem jár iskolába, az hogy tanul meg írni. (Hajdúsámson-Nyíradony 2–2 (2-2))

Kondora József (Hajdúnánás): – Remélem, megtanultunk újra nyerni! Egy játékvezetői döntést rosszul reagáltam le, amiért elnézést kérek! Remélem, egyszer elérem, hogy ez fordított esetben is így lesz! (Téglás-Hajdúnánás 1–4 (1-2))

Juhász Bertalan (Hajdúdorog): – Úgy látom, a szezon második felére elfogytunk, mind fejben, mind pedig erőnlétileg. (Hajdúdorog-Berettyóújfalu 0–2 (0-1))

Nagy Róbert (Debreceni SC): – A kíváncsi ránéz valamire és azt kérdezi: Miért? Az alkotó megálmodik valamit és azt kérdezi: Miért ne? Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, a második félidőben 10 emberrel is jobbak voltunk a Nyíracsádnál! Nekünk pont rosszkor jött a téli szünet, mert ha kijön a fogkrém a tubusból, nehéz visszatenni. Minden csapatnak jó pihenést kívánunk, egyszer lehet még találkozunk!

Patalenszky József (Nyíracsád): – Azt hittük, hogy a bab is hús, közben meg nem az. (Debreceni SC–Nyíracsád 2–0 (1–0))

Szabó Balázs (Balmazújváros): – A csapat megmutatta a nagyságát, hiszen még azt is elbírta, hogy a vezetőedzőnek is be kellett állnia a meccsen.

Bányai Imre (Fülöp): – Öt alapemberem is hiányzott a mai kezdőcsapatból, így annak is örülök, hogy egyáltalán ki tudtunk állni. Azoknak, akik ott voltak, köszönöm, viszont az arcokból visszább kellene venni, mert ez csapatjáték és nem egyénekről szól. Ha nem tudjuk csapatként művelni ezt a sportot, akkor nincs értelme az egésznek! (Balmazújváros–Fülöp 6–0 (3–0))

Zákány Ferenc (Sáránd): – A mai mérkőzésen szerzett egy pont a szív diadala volt! (Sáránd–Görbeháza 2–2 (0–1))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!