Sport

2012.09.20. 10:37

Mészáros visszatérhet, Czvitkovics heteket hagy ki

Labdarúgás - A rossz idő ellenére remek hangulatú edzést tartott a DVSC-TEVA labdarúgó-csapata csütörtök délelőtt az Oláh Gábor utcán. A gyakorláson részt vett Mészáros Norbert is, aki a legutóbbi bajnoki meccset sérülés miatt kihagyta, azonban mostanra felépült és úgy tűnik, szombaton az Eger ellen vállalni tudja a játékot.

Labdarúgás - A rossz idő ellenére remek hangulatú edzést tartott a DVSC-TEVA labdarúgó-csapata csütörtök délelőtt az Oláh Gábor utcán. A gyakorláson részt vett Mészáros Norbert is, aki a legutóbbi bajnoki meccset sérülés miatt kihagyta, azonban mostanra felépült és úgy tűnik, szombaton az Eger ellen vállalni tudja a játékot.– Mészáros szerda óta a csapattal együtt edz, úgy néz ki, hogy szombaton játékra alkalmas lesz a korábban sérült térdhajlító izma, hiszen teljesen panaszmentes a labdarúgó – nyilatkozta a Naplónak Dankó Mihály, a DVSC rehabilitációs edzője.

Cicó: mikroszakadás

Mészároshoz hasonlóan a korábban maródi Rezes László is teljes értékű munkát végezhet, Czvitkovics Péterről azonban nem tudott jó hírekkel szolgálni a szakember.

 

Cicó a két nappal korábbi tréning során szenvedett sérülést, egy hirtelen mozdulatnál éles, szúró fájdalmat érzett a korábban is rakoncátlankodó vádlijában – tájékoztatott Dankó. – Az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy a vádliizom külső részében néhány milliméteres beszakadás keletkezett. Ő egy héten keresztül csak könnyített mozgást végezhet a konditeremben, emellett kezelésekre jár és egy hét múlva kell kontrollvizsgálaton megjelennie, vélhetően ezután kezdheti el az óvatos edzéseket. Czvitkovics nagyjából három hét múlva lesz játékra alkalmas – mondta Dankó Mihály.

A debreceniek szombaton 16 órától játszanak az Egerrel, a bajnoki meccsnek a DVTK stadionja ad otthont, mivel az egriek pályája egyelőre nem kapta meg az MLSZ-licencet. A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

HBN-TN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!