Sport

2012.07.18. 17:51

Bajnokok Ligája-selejtező - Adott a DVSC számára a feladat: fordítani!

Labdarúgás - Más felfogásban kell futballozniuk a lokistáknak a BL-visszavágón.

Labdarúgás - Más felfogásban kell futballozniuk a lokistáknak a BL-visszavágón.A nyár eddigi legfontosabb napja virradt meg a DVSC-Teva együttesére szerdán reggel, a magyar bajnok az albán Skenderbeu stadionjában játszotta le a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első összecsapását.

A kilencven perc előtt mindkét együttes koncentráltan és elszántan készült a derbire, de sajnos, csak a házigazdák elképzelései valósultak meg a meccsen. A debreceniek nem nyújtottak meggyőző teljesítményt bizony a szerencsén is múlott, hogy csak 1-0-ás vereséget szenvedtek.

Javítani kell!

A találkozót követően igencsak lehangolt volt a társaság, a lokisták szállásául szolgáló Grand Hotel Palace nem a felszabadult nevetéstől volt hangos, teljesen érthető okokból. - Nem sikerült megvalósítanunk azt, amit előzetesen elterveztünk - nyilatkozta a vereséget követően Kondás Elemér, a hajdúsági tréner. - A hazaiak agresszívebbek voltak, nálunk ellenben több gyenge teljesítmény is akadt. Az előny most már az ellenfélnél van, de az egygólos hátrány nem behozhatatlan a nyíregyházi visszavágó előtt - fogalmazott a tréner.

A BL-visszavágóra a jövő héten kedden kerül sor a Spartacus-stadionjában, ahol a vendéglátóknak javítaniuk kell a teljesítményükön a továbbjutáshoz.

Polgármesteri vizit

Debrecen polgármesteréről, Kósa Lajosról régóta köztudott, hogy a motorok és a DVSC nagy szerelemese, a cívisváros első embere ezúttal összekötötte két hobbiját a BL-selejtező kapcsán. A polgármester ugyanis több cimborájával együtt motoron utazott el Korcébe, hogy megtekinthesse a piros-fehérek Skenderbeu elleni kilencven percét. Sajnos, Kósa Lajosnak ezúttal túl sok örömre nem lehetett oka az albán gárda stadionjában...

HBN-TN

Bajnokok Ligája-selejtező:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!