Sport

2012.06.18. 16:55

Tüzijáték és retro buli – bajnokavatás udvari módra

Labdarúgás - Az ünneplésről és a folytatásról is beszélt Füleki Béla, a Sárrétudvari csapatkapitánya.

Labdarúgás - Az ünneplésről és a folytatásról is beszélt Füleki Béla, a Sárrétudvari csapatkapitánya.A hét végén befejeződött a megyei első osztály küzdelemsorozata is: az utolsó forduló alkalmával a már biztos aranyérmes Sárrétudvari csapata Kabára látogatott. A sárrétiek által 4-1-re magabiztosan megnyert mérkőzést követően Gulyás Gyula tanítványia otthonuk központja felé vették az irányt, ahol a bajnokoknak felállított színpad előtt már gyülekezett a falu apraja-nagyja.

Buli hajnalig

– Az érmeket és a kupát Kiss Tibor, Sárrétudvari polgármestere, Bozó Sándor, országgyűlési képviselő, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetég részéről Csende Sándor adták át mindazoknak, akik a sikerben részt vettek. A díjak kiosztása után este tíz órától a futballisták tiszteletére rendezett tűzijáték következett a programban, majd egy éjszakába nyúló retro diszkóval zárták a bajnokavatást – mondta kissé fáradt hangon Füleki Béla, a sárrétiek rutinos labdarúgója, aki kitért arra is, hogy mi várható a jövőben a klub háza táján. - Mivel az NB III-ban való részvétel jelentős anyagi költségekkel járna, így nagy valószínűséggel nem indul el az együttes a harmadosztályú pontvadászatban – ettől függetlenül szeretnék együtt tartani a gárdát és a tavalyi Magyar Kupa-arany, illetve az idei bajnoki elsőség után további sikereket elérni. Természetesen elképzelhető, hogy így is lesz játékos mozgás, mivel sok tehetséges fiatal is tagja a csapatnak, és ők érthető módon kipróbálnák magukat magasabb osztályban is.

A megye II-esek folytatják

A megyei másodosztályban még nem fejeződtek be a küzdelmek, hiszen a rájátszás során alakul majd ki a végleges sorrend az élen. Az Északi csoport első helyezettje, a DEAC-Szertár Sportbolt II. június 24-én, vasárnap 17.30-tól Hajdúböszörményben küzd meg a Déli csoport aranyérmesével, a Komádival.

Az Északi második, a Hajdúdorog és a Déli ezüstérmes, a Hosszúpályi szintén ebben az időpontban csap össze Tégláson.

HBN–KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!