Sport - Foci

2008.03.08. 18:38

Elmarad a PSV-Ajax csúcsrangadó

<p>Bizonytalanság szőtte át a PSV és az Ajax szurkolók szombatját, ugyanis késő délutánig még kérdéses volt, hogy vasárnap Eindhovenben megrendezik-e a két csapat bajnoki szuperrangadóját - az ok: a holland rendőrök sztrájkja. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Dzsudzs_k_Bal_zs_edz_se_a_PSV_ben_2008_03_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Dzsudzsák Balázs edzése a PSV-ben 2008.03.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dzsudzsak_balazs1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dzsudzsak_balazs2.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Kicsit sok volt

A PSV Eindhoven szakmai stábja mit sem törődve az óriási kérdőjellel, szombaton 15 órától edzést vezényelt a bajnoki listavezető alakulatnak a gárda edzőközpontjában, a De Herdgang-ban. A Philips-gyári csapatban természetesen ott volt az exdebreceni Dzsudzsák Balázs is, aki nem csak amiatt aggódott, hogy lesz-e mérkőzés vasárnap.

- Bízom benne, hogy a szerdai, Tottenham elleni UEFA-kupa mérkőzésen csak taktikai okból nem voltam kezdő, illetve a mester pihentetni akart, hogy frissebb legyek a vasárnapi rangadón. A hét eleji beszélgetésünkkor elmondtam az edzőnek, hogy tompának érzem magam, aminek az lehet az oka, hogy amíg otthon ősszel 12 meccsen léptem pályára, addig a PSV színeiben egy hónap alatt 11-szer játszottam, ráadásul más iramban, mint odahaza. Az utóbbi meccseken már nem voltam olyan friss, mint az első 3-4 találkozón, de remélem, hamar túl leszek ezen a tompaságon – nyilatkozta a tréning előtt a Naplónak a magyar válogatott labdarúgó.

Pedig készültek

A PSV zártkapus edzésen készült az Ajax ellen, s a tréning főként játékos gyakorlatokból állt. A másfél órás munkát követően Dzsudzsák Balázs pár társával még a pályán maradt szabadrúgást gyakorolni, s nem az elfogultságunk, hanem a gólok száma mondatja velünk, hogy Dzsudzsi volt a legjobb. Az edzést követően minden az eredeti forgatókönyv szerint zajlott, azaz a játékosok a stadionhoz autóztak, ahol már várta a labdarúgókat a csapatszállító busz, amivel a PSV egy, a városhoz közeli hotelbe ment volna összetartásra. Ám az utazásból nem lett semmi, ugyanis hat óra előtt véglegessé vált, hogy a rendvédelmi erők sztrájkja miatt elmarad a PSV-Ajax csúcsrangadó.

  • Honnan indult Dzsudzsák Balázs?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!