Hirdetés

2023.10.09. 10:32

Hajdúszoboszlói gyógykúra élményfürdőzéssel fűszerezve!

Ősszel egy akcióval várja a vendégeket a Hungarospa, melynek köszönhetően egyszerre gyógyulhatnak és wellnessezhetnek Hajdúszoboszlón.

Haon.hu

Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

2023. október 16-tól december 8-ig a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben gyógykúrát igénybe vevő vendégek a kúra ideje alatt hétköznapokon heti egy alkalommal ajándékba kapják a belépőt az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, ahol exkluzív élménymedencék és wellness szolgáltatások széles köre várja a látogatókat.

https://hungarospa.hu/hu/akciok/gyogykura-elmenyfurdozessel-fuszerezve

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai gyógyfürdő kezelések felírása céljából beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket.

A világhírű hajdúszoboszlói gyógyvíz jódos, brómos, konyhasóban gazdag, gyógyhatása rendkívül széleskörű. Elsősorban mozgásszervi betegségek esetén, ízületi- és gerincbetegségeknél, az úgynevezett kopásos panaszoknál alkalmazható, továbbá a fürdőkúra jó hatással van egyes szív- és érrendszeri betegségeknél, bőrgyógyászati, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségeknél is.

Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Érvényes biztosítási kártyával rendelkezők az egészségbiztosítás által támogatott gyógykúrát kedvezményes napi csomagáron vehetik igénybe. Törzsvendégeknek (a 3. kúrától) 10% kedvezményt biztosítanak.

További kedvezmények is várják a vendégeket a gyógyfürdőben: Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén vasárnap ajándékba adják a fürdőbelépőt, valamint kezelési napokon a csomagár tartalmaz 1 pohár gyógyteát, vagy Pávai ásványvizet

SZÉP kártyával fizethető minden szoltáltatás!

Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában