Hirdetés

2023.05.09. 12:27

Zákány Szerszámház Kft. fejlesztése a modern üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében

PR-CIKK

Forrás: Zákány Szerszámház

A Zákány Szerszámház Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív  Program Plusz keretén belül meghirdetett, GINOP-PLUSZ-1.2.1 kódszámú, „A mikro-, kis-és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázati konstrukcióban 314 300 000 Ft, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás nyert. A támogatási intenzitás 70%. A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.11.11.

Forrás: Zákány Szerszámház

Az új kereskedelmi és kölcsönző egységben technológiai és információs technológiai fejlesztések valósulnak meg, az épület megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyús rendszerrel üzemel majd a gazdaságos és energiatakarékos fenntartás érdekében.

A megvalósulás helyszínén, Debrecen, Házgyár utca 11. szám alatt a térség legnagyobb szerszámkereskedése nyitja meg kapuit 2023. őszén. A már jól ismert top márkák mint, a DeWALT, Milwaukee, Makita, Bosch stb. mellett az ipari és kerti gépek is széles választékban kiállításra kerülnek.

A vállalkozás tovább bővíti eszközparkját raklapfóliázógéppel, állványrendszerrel, raklapmozgató berendezéssel és a modern raktározáshoz szükséges hardver és szoftver eszközökkel. A beruházással a Zákány Szerszámház Kft. a kapacitásnövelésen túl még magasabb minőségű szolgáltatást nyújthat jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinek.

https://zakanyszerszamhaz.hu
https://zakany.com
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában