hirdetés

2021.11.08. 16:06

Gabona Lakópark: sikert arat…

Interjú dr. Lakatos Zoltánnal, a Gabona Lakópark Kft. ügyvezető igazgatójával.

Első hallásra talán meglepő, noha nyilván nem véletlen a névválasztás…

Dr. Lakatos Zoltán

Úgy gondoljuk, hogy a Hajdú Gabona neve már hosszú évtizedek óta jól cseng ebben a térségben, ami a minőség garanciája lehet egyéb tevékenységeink vonatkozásában is. Miután a belvárosban lévő cégközpontunk udvarának egy része feleslegessé vált, úgy döntöttünk, hogy a Simonffy utcán egy minden igényt kielégítő, 38 lakást és 5 irodát magában foglaló társasházat építünk, Gabona Udvarház néven. A kezdeti sikereken felbuzdulva most a Híd utcán alakítjuk ki (2 milliárd forintos költséggel) a Gabona Lakóparkot. 47 lakásról van szó, amelyek öt különálló, kétemeletes épületben kapnak helyet.

A pártállami paneltömbök után napjaink lakóparkjai az életszínvonal, a lakhatási nívó tekintetében legalább akkora ugrást jelentenek, mint amikor életünk első Ladája után egy hamisítatlan nyugati verda volánja mögé ülhettünk. A Gabona Lakópark milyen egyedi jegyekkel tudja megkülönböztetni magát más lakóparkoktól?

Az volt a cél, hogy jó minőségű, de olcsó fenntartású lakásokat építsünk. Ezt szolgálja például a hőszivattyús, mennyezetfűtési-hűtési rendszer, amely a lakások komfortját emeli (amire napelemekkel is rásegítenek). A nagy zöldfelület és a zárt udvar valóságos áldás lesz a kisgyerekes családoknak, de akkor sem kell aggódni, ha éjszakára nyitva marad a családi négykerekű ajtaja-ablaka. És még valami: 7 lakás a földszinten komoly méretű (200-300 négyzetméteres) kertkapcsolatot kap.

A 32 és a 101 négyzetméteres lakásméret azt üzeni a potenciális vásárlóknak, hogy itt az első lakáshoz jutó (fészekrakó) fiatal éppúgy megtalálhatja a számítását, mint a nagycsaládos vagy a nyugdíjas házaspár. A családtámogatási rendszer és az 5 százalékos áfa is igénybe vehető?

Természetesen. Amit még nem említettem, hogy a fenti lakások mind körpanorámásak (penthouse) lesznek. A+-os energia besorolású épületekről beszélünk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a „zöldhitel” feltételeinek. És mindez a konkurenciához képest megfizethető áron.

A Déli Iparterület robbanásszerű fejlesztése sok ezer új munkahelyet generál, ezeknek a dolgozóknak és a családjaiknak valahol lakni kell. Például a Gabona Lakóparkban, ahonnan autóval, sőt kerékpárral is percek alatt elérhetőek az új üzemek…

Számolunk ezzel a lehetőséggel, a mi lakásaink már ma is leköthetők, így elkerülhető, megelőzhető a januártól várható nagymértékű építőanyag áremelkedés. Bővebb információ megtalálható a honlapunkon, www.gabonalakopark.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában