Hirdetés

2021.10.15. 10:21

Mennyi idő is telt el?

Van az úgy, hogy az embernek semmi kedve nincs számolgatni a heteket és hónapokat két dátum között. Hány nap van még egy eseményig? Mennyi korkülönbség van két ember között? Összesen hány hónapot éltél már?

Forrás: age-calculator.org/hu

Ha ezek bármelyike felmerült már benned, van egy igazán tuti megoldásunk a kiszámolásra!

Ha nem igazán érted, miért lehet hasznos az, ha egyetlen kattintással kiszámolhatod a különbséget két dátum között, mindenképp tarts velünk.

Mennyi időm van még?

Amikor bizonyos célokat kell elérned a közeljövőben, nagyon is jól jön, ha valahol pillanatokon belül ki tudod számolni, hány napod, heted, hónapod van még. Ilyen lehet, ha például egy nagy projekt elkészítése a feladatot. Jó, ha átlátod, hány heted vagy napod van, nem? Hiszen akkor be tudod osztani egészen pontosan, mire hány napot tudsz szánni.

Akkor sem árt, ha tisztában vagy két dátum közötti idővel, ha valakinek az érkezését várod. Hiszen elő kell készíteni dolgokat, amelyek lehet, hogy igényelnek néhány napot vagy épp hetet. Azért, hogy minden zökkenőmentesen mehessen minden, szükséged van arra, hogy tudd, mégis mennyi időd van pontosan.

Még meddig tudok élvezni egy szolgáltatást?

Sok olyan cég van, aki csupán annyit mond, x hónapig tudod ingyenes élvezni az adott szolgáltatást. Ha nem küld figyelmeztető e-mailt, bizony neked kell követni és bejelölni a naptáradban az időpontot.

Mennyi idő telt el?

Van olyan, hogy szükség van valaminek vagy valakinek az életkorára, ám nem években, hanem hónapokban kellene megadni. Ezt várják el például a gyerekorvosok is. Mennyivel könnyebb, ha néhány kattintásba telik csupán ellenőrizni ezt?

Az Age Calculator oldalán található kor és dátum kalkulátor segítségével minden dátum különbséget ki tudsz számolni néhány kattintással! Ez egy vicces élmény lehet akár a gyerkőcökkel is, hiszen akár kettejük születési idejét is betáplálhatjátok, majd megnézhetitek, pontosan mennyi idő van közöttük!

Milyen időpontok és időtartamok lehetnek még érdekesek?

Azoknak, akik épp ismerkednek az asztrológiával, a saját vagy szeretteik horoszkópjának felfedezése egy érdekes kutatás lehet, amelyet az Age Calculator használatával pillanatok alatt végezhetnek el.

Akik kutyus vagy cicus gazdái, azok számára is van egy menő kalkulátor az oldalon. Mint azt biztosan tudod, az állatok másképp öregednek, mint mi. Oldaluk segítségével megtudhatod, emberi években milyen idős az állatkád!

Én pontosan milyen idős vagyok?

Igen, erre is van egy egyetlen kattintással működő oldalrész! Nem csak azt tudhatod meg, hogy hány éves vagy, de azt is, hogy hány hónapos, hetes, sőt akár napos!

Próbálsz egészségesebben élni?

Nos akkor pedig ajánljuk, hogy ellenőrizd le az Age Calculator oldalán, hogy a Te pulzusszámod magas-e vagy alacsony, továbbá hogy testmozgás során milyen pulzusszámot kell elérned, hogy a zsírt is el kezdd égetni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában