Szponzorált tartalom

2020.10.26. 09:21

Látásjavítás két lépésben Debrecenben és Budapesten

Minden debreceni és Debrecen környékén élő számára itt a lehetőség, ha élesen akar látni, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül, hogy helyben intézze a vizsgálatokat, ne kelljen Budapestre utaznia!

Forrás: budaiszemeszet.hu

Már Hazánkban is elérhetőek a legmodernebb, kétlézeres nyugat-európai színvonalú lézeres szemműtétek, amelyek percek alatt képesek visszaadni a teljes éleslátást. Eddig mindenkinek a Fővárosba kellett utaznia a vizsgálatokra, ha ilyen beavatkozásban gondolkodott, hiszen ezeket is csak Budapesten végezték.

Igazán jó hír tehát, hogy immáron Debrecenben is zajlanak azok a műtétet megelőző műszeres mérések, amelyek során kiderül, hogy valaki alkalmas-e lézeres látásjavításra, és ha igen, melyik beavatkozás az ideális a számára!

Lézeres szemműtét első lépése Debrecenben: az orvosi vizsgálatok

A lézeres szemműtétet megelőző általános orvosi, illetve alkalmassági vizsgálatok Debrecenben, a Párizsi Udvarban lévő rendelőben történnek. Aki itt alkalmasnak bizonyul, máris megbeszélheti a számára ideális időpontot a műtétre, melyre egy fél nap erejéig Budapestre kell utaznia. Aktuális kedvezményként a 100 km-nél távolabbról érkező páciensek utazási kedvezményt is kaphatnak a lézeres szemműtét napján.

Miért szükséges előzetes orvosi vizsgálat lézeres szemműtétnél?

Az előzetes alkalmassági vizsgálat elhagyhatatlan, mert nem csupán az derül ki, hogy javasolt-e orvosilag a beavatkozás, hanem az is, hogy a páciensek szemének egyedi anatómiájához melyik lézeres szemműtét típus javasolt.

A jó hír az, hogy a végeredmény minden eljárás esetén ugyanaz: tökéletes éleslátás. Az eltérés a beavatkozás menetében, a használt eszkzökben és abban áll, hogy mennyi ideig tart a teljes gyógyulási időszak.

A legmodernebb Z FEMTO 7D lézeres szemműtét esetében például néhány órával kell csak számolni regeneráció tekintetében: az éleslátást szinte azonnal, a műtéti ágyról felkelve megtapasztalhatja a páciens, négy órával később már vezethet és másnap akár dolgozni is mehet!

Lézeres szemműtét második lépése Budapesten: a szemműtét

Miután lezajlik a lézeres szemműtétet megelőző vizsgálat Debrecenben, eldől, hogy fel kell-e utaznia Budapestre. Ha minden rendben ment, akkor a megbeszélt időpontban, a kezelés napján kell a fővárosba látogatnia, ahol összesen 1,5 órát kell a látásjavító klinikán tölteni. Az alig 10 perces beavatkozás után haza is mehet, másnap az első kontroll vizsgálatra ismét elég a debreceni rendelőbe elmennie.

A lézeres szemműtét egy szemészeti magánklinikán zajlik, ahol minden adott a páciensek kényelme érdekében. Természetesen a járványhelyzetre való tekintettel szigorúbb intézkedések léptek életbe, de amúgy is csak teljesen egészséges (fertőző betegségtől mentes) embereken végzik el a beavatkozást.

Lézeres szemműtét után Debrecenben: a kontroll vizsgálatok

Habár ez már nem tartozik szorosan a szemműtéthez, a gyógyulási folyamat nyomon követesére a kontrollvizsgálatok kiemelten fontosak! A jó hír az, hogy a debrecenieknek és Debrecen környékén élőknek emiatt sem kell Pestre utazniuk.

A szemműtétet követő ellenőrző vizsgálatok ugyanúgy helyben történnek, így nem kell hosszú órákat utazással tölteni egy 15 perces ellenőrző vizsgálat kedvéért.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában