Szponzorált tartalom

2021.12.17. 10:24

Miért jobb egy automata kenőanyag adagoló a kézi kenésnél?

Forrás: ilmarket.hu

Azok, akik nap mint nap műszaki berendezésekkel dolgoznak, és gyakran kell olajozniuk a gépeket, csapágyakat, vagy rendszeresen kell hozzáérniük az olajos szerelvényekhez, azok számára biztosan ismerős, hogy mennyi kellemetlenséggel jár ez a tevékenység.

 

Sokan nem használnak kesztyűt, mert kényelmetlen a számukra, nem érzik akkor úgy a csavarokat, gépi alkatrészeket és inkább vállalják, hogy szennyezett lesz a kezük a minőségibb munkavégzés érdekében.

 

Szerencsére ennek a tevékenységnek búcsút lehet mondani, ha egy automata kenőanyag adagolót választunk!


Az automata kenőegység szervizcsomagok


A kenőegység szervizcsomagok több összetevőből is állnak. Egyrészt a csomag tartalmazza a fő alkotóelemet, az automata adagolót a kiválasztott méretben, másrészt egyéb kiegészítőket is. A különböző ipari és mezőgazdasági területekhez nélkülözhetetlen a minőségi kenőanyag. Az adagolók ilyet kell, hogy tartalmazzanak, és így garantált a hatékony munkavégzés.

 

Az egységcsomag a legtöbb esetben tartalmaz egy DC 4.5 V alkaline (standard) vagy egy lítium (opcionális) akkumulátor csomagot és eldobható porvédőt, amelynek nagy hasznát vehetik az Ön munkatársai bármilyen beltéri vagy kültéri piszkos munkánál.

 

Az adagolók használatának köszönhetően a cégtulajdonos időt és pénzt takarít meg. Ráadásul ezek a kenőanyag adagolók úgy vannak kifejlesztve, hogy több termékéletciklust is lefedjenek, így ritkán kell őket cserélni.

 

Az ILMARKET.HU webáruház kenőrendszerei között Ön számos automata kenőanyag adagoló szervizcsomagot is talál. A cég az amerikai Pulsarlube (PL) kenőanyag termékeit forgalmazza, mely a Kenőegység szervizcsomag alkategóriában található meg. Az adott árucikkcsoportot kiválasztva kikeresheti, hogy melyik méret felel meg cége elvárásainak, vagy akár üres tárolókat is vásárolhat a zsírok számára.


Pulsarlube zsírok fajtái


A Pulsarlube termékek több kategóriát is lefednek. Az Ön vállalati igényeitől függően választhat PL1-PL8 típusú kenőzsírok közül, amelyek az adott jellemzőjüket tekintve térnek el egymástól és használhatók fel eltérő ágazati vagy időjárási körülmények között.

 

A PL1 a normál típusú kenőzsír, amely egy átlagos hőmérsékleten univerzális minden munkához. A PL4 a kifejezetten élelmiszeripari célzatú olaj, mentes adalékoktól. A PL5 kiváló az igazán szélsőséges időjárási körülmények között, a PL8 pedig a bio kenőzsír, hogy csak néhányat említsünk.


A sokat számító határidő


Nagyon fontos információ, hogy az automata adagoló szervizcsomagban jelzett határidő lejártakor mindenképpen cserélni kell az eszközt, így lehet biztosítani, hogy a termék tényleg hosszú távon életképes tudjon maradni.

 

Az ILMARKET.HU piacterén rengeteg terméket talál, amely kielégítheti az Ön ipari, logisztikai vagy mezőgazdasági követelményeit. Amennyiben szeretné minden beszerzését egy helyről intézni, úgy arra is van mód, hiszen irodai berendezéseket, bútorokat, számtalan kiegészítőt, akár még papírárut is talál ebben a webáruházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!