Orvos - HAON

2015.04.29. 09:53

Dr.Kolozsy Zoltán: Potenciazavarok: van gyógyszeres megoldás

Bizonyított tény a potenciazavarokkal küszködő férfiak számának folyamatos növekedése. Az aktív, alkotó férfiúi életszakasz határai jelentősen kitolódtak, s ezzel együtt a sokáig megtartott, kiegyensúlyozott szexuális élet iránti igény is.

Bizonyított tény a potenciazavarokkal küszködő férfiak számának folyamatos növekedése. Az aktív, alkotó férfiúi életszakasz határai jelentősen kitolódtak, s ezzel együtt a sokáig megtartott, kiegyensúlyozott szexuális élet iránti igény is. Magasabb életkorban azonban gyakrabban jelentkeznek azok a betegségek is, amelyeknek gyakori velejárói a merevedési zavarok /cukorbaj, magas vérnyomás /. A fiatalabb korosztályok szexuális teljesítőképességét pedig korunk rohanó, állandó stresszel terhelt, zaklatott életmódja rontja folyamatosan. S a férfiak nehezen tudják elviselni, hogy a munkájukban, az üzleti életben elért sikereik ára a szexuális teljesítőképességük csökkenése legyen.. De nem csak ők viselik nehezen. A női nem a szexuális élet passzív "elszenvedőjéből" egyenrangú, , nem titkolt elvárásokat megfogalmazó - sőt megkövetelő - partnerré vált. Így férfiúi kudarcainkat egyre kevésbé tudjuk megmagyarázni az aznapi munka során megtett kilométerek számával, s egyre kevésbé tehetjük a mérleg másik serpenyőjébe az aznap megkeresett pénzösszeget. A gyógyítással foglalkozó szakemberek pontosan tudják, hogy a merevedési zavarokra van megoldás. De vajon mennyire sikerült tudatosítani az érintett férfiakkal , azok házastársaival, partnereivel, hogy a gyógyszeres kezelés lehetőségei óriási változáson mentek keresztül. Olyan gyógyszerek vannak, amelyek ott és akkor hatnak, ahol és amikor kell, és a szexuális inger hatására az élettaninak teljesen megfelelő merevedést hoznak létre.. Szájon át szedhető, biztonságos és bizonyítottan hatékony készítmények. Hatásukra hamarabb következik be a szexuális inger kiváltotta merevedés. Jelentősen - mintegy 60%-al - fokozódik a penisz keménysége, rigiditása. A korábbinál hosszabb ideig tart a merevedés, s a gyógyszer lerövidíti az egy együttlét alkalmával ismételt közösülések között eltelt időt, tehát a férfi hamarabb "regenerálódik". A kezdetben rendkívül magas áron beszerezhető gyógyszerek egyes fajtai ma már elfogadható térítés mellett érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!