Lehull a lepel

2024.04.03. 13:04

Összegyűjtötték Magyar Péter tíz legnagyobb hazugságát

Rengeteg minden kiderült az elmúlt hetekben Varga Judit exférjéről.

Magyar Péter jogász a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Az agresszív-bántalmazó Magyar Péternek színre lépése óta szinte egyetlen valós állítást sem sikerült tennie – írja az Origo. A hírportál most tíz pontban összegyűjtötte, mit kell tudni Varga Judit volt férjének legnagyobb hazugságainak hátteréről.

Magyar Péter mögött Soros emberei állnak

Magyar Péter alig több mint egy hónapja kezdődött politikai ámokfutását a kezdetektől fogva segítik a Soros-hálózat sajtótermékei és szereplői, mintegy új kelet-európai politikai hős képzetét próbálva kelteni – járt utána a Tűzfalcsoport. Mint írták, a magyar baloldali újságírók közreműködésével folytatott stratégia nem előzmények nélküli: célja, hogy a nemzetközi teret felhasználva valamiféle hitelességi látszatot, mesterségesen létrehozott legitimációt biztosítsanak az érdemi politika nélküli magyar ellenzék mantráinak és aktuális csodatevőjének. A most a nemzetközi baloldali médiában megjelentetett Magyar Péterre vonatkozó cikkek meghatározó részére igaz, hogy azokat jelentős többségében magyar baloldali újságírók készítik el vagy állnak mögötte. Nincs új a nap alatt, hiszen a Soros-birodalom szócsövei Márki-Zay Péter esetében is ugyanezt a stratégiát folytatták – vonta le a következtetést a Tűzfalcsoport.

Magyar Péter az új Márki-Zay Péter

Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, ahogyan 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták.

Magyar Péter gyáva

Bár Magyar sokszor nagyon magabiztosnak próbál mutatkozni, azonban viszonylag hamar kiderült, hogy az agresszív exférj nagyon gyáva – olvasható az Origo cikkében. A portál szerint jó példa erre, hogy Varga Judit egykori férje más programra való hazug hivatkozással mondta le a múlt szerda esti ATV-adást. Mindez azért érdekes, mert ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott közel kétórás interjút a Frizbi TV YouTube-csatornáján, amelyben volt férje válogatott bántalmazási módszereiről beszélt.

Magyar Péter baloldali

Magyar Péter mellett egyre több baloldali politikus, közéleti személy bukkan fel. Március 15-én a Magyar Péter által szervezett rendezvényen például színpadra lépett Nagy Ervin RTL-es sorozatszínész, az eseményre érkezőket a nyíltan kormányellenes Koncz Zsuzsa dalaival várták. Később pedig kiderült, hogy Bárándy Péter lett az ügyvédje az agresszív Magyarnak.

Magyar Péternek nincs bizonyítéka semmire

– Kijöttek egy atombombának szánt felvétellel, ami egy gyenge pukinak is kevés, mert semmilyen olyan állítás nincs benne, ami csak köszönő viszonyban lenne a hozzá kapcsolt vádakkal – mondta Kosik Kristóf Huth Gergellyel beszélgetve arról a titokban rögzített hangfelvételről, amelyet Magyar Péter múlt kedd reggel adott le az ügyészségen, illetve bocsátott közszemlére. Kosik Kristóf szerint az ügyészség nem egy cukrászda. Oda nem mehet be akárki és huzigálhat ki bármit az iratokból.

A teljes cikkért kattintson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában