Villává vált parasztház

2022.08.01. 20:28

Tordai Bence szerint fel sem merül, hogy el kéne bontani a villáját (videó)

Tordai Bence nem cáfolta, hogy teljes egészében eltűnt a parasztház a telkéről, azonban szerinte ő nem hibázott és minden szabályszerűen történt. Ennek ellenére a Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben hivatali visszaélés miatt nyomoz.

Először a Metropol számolt be arról, hogy Tordai Bence megtévesztve a hatóságokat, a szükséges engedélyek hiányában parasztháznak álcázva építhette II. kerületi luxusvilláját, aminek értéke mintegy 150 millió forint.

Tordai most a Mediaworks Hírcentrumnak azt mondta, hogy ez az összeg a piaci ár, de ennél sokkal olcsóbban építkeztek. Sőt azt is elárulta, hogy korábbi lakásukat eladták és hitelt vettek fel.

Mint ahogyan arról több hírportál is beszámolt, Tordai a 2016-ban megvásárolt telekre, a szigorú előírások miatt nem kaphatott építési engedélyt, ezért dönthetett úgy, hogy megtéveszti a hatóságokat és azt hazudja, hogy felújítja a birtok területén álló parasztházat. Tordai a Mediaworks Hírcentrum erre vonatkozó többszöri kérdésére sem volt hajlandó egyértelmű választ adni, ugyanakkor azt nem cáfolta, hogy a telken korábban álló parasztházat teljesen egészében elbontották. Csupán azt ismételgette, hogy „minden szabályszerűen történt”.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben hivatali visszaélés miatt nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában