Közlemény

2022.02.17. 22:28

Fidesz Budapest: Niedermüller Péternek vizsgálatot kell indítania

A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot - közölték.

Már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek, a VII. kerület polgármesterének: indítson vizsgálatot saját kerületében, ha problémát észlel - közölte a Fidesz budapesti szervezete csütörtökön Facebook-oldalán.

Azt írták: a kezdetektől fogva mondták, de most már a kormányhivatal is megállapította, hogy Karácsony Gergely főpolgármester "bosszúbizottságának" se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni.

A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot - közölték.

"Mi már a januári közgyűlésen is felhívtuk Karácsony Gergely és a baloldali képviselők figyelmét, hogy a bosszúbizottságuk jogszerűtlen, de ismét nem hallgattak ránk" - fogalmaztak, hozzátéve: "nekik ugyanis fontosabb volt, hogy eltereljék a botrányos Városháza-ügyről a figyelmet".

Most viszont már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek. Ha a VII. kerület polgármestere problémát észlel, indítson saját kerületében vizsgálatot - írta a budapesti Fidesz, megjegyezve: "úgy, ahogy erre minden lehetősége megvolt az elmúlt két és fél évben is".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában