Sokat mondó

2021.12.14. 11:18

Magyar nem, csak uniós és francia zászló volt Macron és az ellenzék találkozóján

A francia elnök országa budapesti nagykövetének rezidenciáján a szlovák miniszterelnökkel is találkozott, akkor volt szlovák zászló – írja a Mandiner.

December 13-án találkozott Orbán Viktor és Emmanuel Macron. A találkozó után a francia miniszterelnök meglátogatta a hazai baloldal képviselőit is. A francia nagykövetségen beszélt Márki-Zay Péterrel, Karácsony Gergellyel, Donáth Annával, valamint Dobrev Klárával. Donáth Anna posztja alapján a megbeszélésen szóba kerültek az EU-s pénzek, a jogállamiság, illetve a magyarországi párhuzamos valóságok.

Beszédes, hogy a tárgyaláson csupán két zászló volt a háttérben: az európai uniós és a francia.

A politikusok a francia nagykövet rezidenciáján találkoztak. Nem sokkal korábban Emmanuel Macron a szlovák miniszterelnökkel, Eduard Hegerrel találkozott, szintén a rezidencián. Ezen találkozó helyszínén már három zászló volt, a szlovák, az uniós és a francia. Szintén kint volt a francia trikolór akkor, amikor pár hete Orbán Viktor Marine Le Pen-t, a Nemzeti Tömörülés elnökjelöltjét fogadta Budapesten – világított rá a Mandiner.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában