Nőknek

2012.09.26. 10:40

Tanulj meg masszírozni!

Valami különleges módszert keresel, amivel kiszínezheted egy kicsit a hétköznapok terhétől elszürkült kapcsolatod? Próbálkozz egy egyszerű, erotikus masszázzsal.

Valami különleges módszert keresel, amivel kiszínezheted egy kicsit a hétköznapok terhétől elszürkült kapcsolatod? Próbálkozz egy egyszerű, erotikus masszázzsal.

A legtöbb esetben a párok elhanyagolják az előjátékot, így a párjuk testének 80%-át meg sem érintik szeretkezés közben. Az erotikus masszázs segít megnyílni, és olyan testrészeket is felkutathattok, amiknek nincs közvetlen kapcsolatuk a szexuális élvezetekkel.

Ha meg szeretnéd fűszerezni ízetlenné vált kapcsolatodat, összeállítottunk neked egy útmutatót a tökéletes masszázshoz.

Első lépés: Készítsd elő a helyet a masszázshoz

A szexhez elég egy puha ágy, de egy masszázshoz szükség van egy kemény, stabil matracra, ami nem mozdul el, miközben a párodat kényezteted egy érzéki masszázzsal (gondolj bele milyen kényelmetlen masszírozni vízágyon). A maximális kényelemért fektesd a párod egy kemény matracra, vagy több egymásra helyezett takaróra, a nyaka, a térde és a bokái alá pedig tegyél puha párnákat. Ez elég egy tökéletes előjátékhoz.

Második lépés: Vedd elő az olajat

Amellett, hogy átmelegíti és megpuhítja a kezeket, csúszóssá teszi párod testét, így könnyedén megmasszírozhatod fáradt izmait. Az illatos olajok nagyon erotikusak, de vigyázz az émelyítően édes pacsulikkal. Válassz például jázminillatot. Használat előtt melegítsd fel az üveget meleg vízben.

Harmadik lépés: Lazítsd el

Lazítsd el, hogy élvezhesse az előjátékot. Ha a hajaddal csiklandozod, lehet izgató számára, de nem tud tőle megnyugodni, ellazulni, és nem tudja teljesen kiélvezni a masszázs nyújtotta örömöket. Fektesd a hátára, így semmilyen probléma nem történhet. Ha nem akarod, hogy megfázzon, takard be lepedővel és csak azt a részt hagyd szabadon, ahol éppen masszírozod. Egy kis halk, érzéki zenével romantikusabbá teheted a hangulatot.

Negyedik lépés: Válassz egy pontot, bármit

Sietsz valahova? Koncentrálj a testének egyetlen pontjára (de arra koncentrálj komolyan). Egy sikeres előjáték titka, hogy egy testrészt, hosszan kényeztetünk. Ez lehet izgatóbb, mintha az egész testét simogatnád. Ha a háta sajog, foglalkozz azzal. Ha szereti, amikor a lábait simogatod, kényeztesd azokat. Vagy egyszerűen kérdezd meg, mit szeretne.

Ötödik lépés: Masszírozd

Egy sikeres masszázshoz tudnod kell néhány alapszabályt:

Nyomás. Könnyű és egyszerű módszer több testrész ellazítására. Helyezd az egyik tenyered a vállára, a másikat a kézfejedre és nyomkodd enyhén.

Enyhe ütögetés. Megfelelő nagyobb (hát, combok) és kisebb (nyak és lábujjak) területek kezelésére. Szorítsd össze az ujjaidat, tartsd párhuzamosan a tenyered a masszírozandó területtel és végezz hosszú, lágy mozdulatokat. Ahogy a szívhez közeledsz, masszírozd erősebben, majd ahogy távolodsz, úgy gyengüljenek az ütéseid.

Gyúrás. Tökéletes az olyan húsosabb testrészek ellazítására, mint a bicepsz, a fenék és a combok. Egyszerűen gyúrd át az ujjaiddal a masszírozandó felületet, lehetőleg megszakítás nélkül.

Dörzsölés. Végezd olaj nélkül az elfáradt izmok ellazítására. Helyezd a kezed a kiszemelt testrészre, a másikkal pedig told előre. A kisebb helyeken, mint a vállak, a talp és kezek, használd az ujjaidat.

Variálhatod, vagy kombinálhatod ezeket a mozdulatokat, mindet egyszerre, vagy sorban egymás után, attól függően, hogy a párod hogyan szereti, vagy hogyan reagál rá. Kérd, hogy feküdjön hasra. Dörzsöld meg a vállait. Csöppents néhány csöpp olajat a hátára és ütögesd át enyhén. Gyúrd át a fenekét és a combjait. A talpak dörzsölésével fejezd be a masszázst. Megfűszerezheted saját mozdulataiddal is.

Koncentrálj az érzelmekre. Az erotikus masszázsban nem lehet hibázni, úgyhogy nincs mitől tartanod, inkább próbáld minél hosszabbra nyújtani. Az érintésed a fontos, nem pedig a technikád. A masszázs azt jeleni, hogy érzelmileg vele vagy, megérinted és figyeled a reakcióit. Mi lehet ennél kényeztetőbb?

Szóval, mit szólsz egy erotikus masszázshoz?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!