Nőknek

2012.09.26. 10:16

Fűszerek és ételek a jó szexhez

Egy vággyal teli éjszaka nem azon múlik, hogy hogy nézel ki. Ha megvan benned a tűz, és a párodban is szeretnéd felébreszteni a vágyat, néhány praktikát kell megtanulnod csupán, tegyél némi előkészületet, aztán indulhat is az este.

Egy vággyal teli éjszaka nem azon múlik, hogy hogy nézel ki. Ha megvan benned a tűz, és a párodban is szeretnéd felébreszteni a vágyat, néhány praktikát kell megtanulnod csupán, tegyél némi előkészületet, aztán indulhat is az este.

Jó szexre vágysz, de nem tudod, hogyan vedd rá? Először is, ne hagyd éhezni! Persze nem mindegy, hogy mit teszel az asztalra. Nem rossz, ha te vagy a desszert, na meg az előétel is, na de mégis kell valami, ami csillapítja éhségét.

Főzz a szexért!

Ha van érzéked a főzéshez, készíts neki osztrigát vagy valamilyen tengeri herkentyűt. Állítólag Casanova, a híres nőcsábász reggelire 50 osztrigát evett meg- nem is volt rá panasz a hölgyektől.

A zeller vagy a petrezselyem kifejezetten jó hatással van a nemi vágyra. A fokhagyma – úgy tartják- segít abban, hogy a pasi merevedése tovább tartson. Nem rossz tehát, ha egy kis fokhagymalevessel kezditek. Ha mindketten esztek belőle, biztosan nem lesz gond a kellemetlen szagokkal sem, bár felfokozott állapotban nem biztos, hogy egyáltalán észrevennétek.

Fűszerekkel felvértezve

De a köményleves sem feltétlenül a szegények eledele. Kicsit koncentráltabb formában egy jó szex előkészítése lehet. Cseppents 2-3 csepp édeskömény olajat egy kockacukorra, közvetlenül az együttlét előtt. Vérbőséget okoz a száj nyálkahártyájában. De vigyázni kell, mert túlzott fogyasztása eszméletvesztést, narkózist idézhet elő!

A chili nem csak akkor hatásos, amikor beteg vagy, és izzadni akarsz. A vágyat felkorbácsolja, hiszen melegséget áraszt szét a testben. Csinálj chilis csirkét- de csak óvatosan ezzel a fűszerrel, ne azzal teljen a vacsora után az este többi része, hogy a tüzet kelljen oltani kedvesed torkában.

Ezután jöhet egy fahéjas finomság. Süss egyszerű fahéjas süteményt, de akár egy kis tejbegríz is lehet a menü fahéjjal megszórva. Ezt akár már a testedről is falatozhatja kedvesed, aztán jöhet a szex.

Illatozz!

Szantálfás füstölővel is oldottabbá teheted a hangulatot. Utóbbi pedig érzéki illatával élénkíti a férfiak ösztönét, nemi vágyát.

Egy rozmaringos illóolajos fürdő szex után pedig egy újabb menetre ösztönözhet titeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!