Együttérzés

2022.09.11. 04:05

Így ünnepli a gyászoló tömeg Katalint, Meghant, Harryt és Vilmost

Elképesztő tömeg búcsúzik II. Erzsébet királynőtől.

Vilmosék hosszú sétát tettek.

Forrás: AFP

Vilmos és Harry feleségeikkel közösen mentek a Windsori kastélyhoz, hogy megnézzék a megemlékezés virágait amit II. Erzsébet tiszteletére vittek az emberek az uralkodó egykori lakhelyéhez - közölte a megható felvételt az Origo.

A Windsor Great Parknak nevezett területen egész nap hosszú kilométereken keresztül kígyóztak az emberek, hogy elhelyezzék virágjaikat és üzeneteiket a kastély kerítésénél. 

Szívszorító pillanatok...
Forrás: AFP

 

Vilmos és Harry hosszú sétát tettek, beszélgettek a jóakarókkal és meghatódva nézték a rengeteg virágot.

Meghan és Harry meghatódva nézték a búcsúzó tömeget.
Forrás: AFP

 Közben az is kiderült, nem tiltották ki Meghant Balmorálból, egyszerűen a legszűkebb családot szerették volna a kastélyban látni abban az igen szomorú pillanatban.

„Károly azt mondta Harrynek, hogy Meghannak nem volna helyénvaló Balmoralban tartózkodni ilyen szomorú pillanatban" - mondta egy forrás a portálnak. „Állítólag Károly elmondta Harrynek, hogy Katalin sem megy, és hogy a létszámot a legszűkebb családra kell korlátozni. Károly világossá tette számára, hogy nem szeretnék, ha Meghant magával vinné.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!