Nehéz döntés

2022.06.22. 14:37

Csepregi Éva a szakításáról vallott

Legutóbbi, hosszú kapcsolatából való távozásának körülményeiről mesélt Csepregi Éva. Bár a Neoton Família énekesnője egyedül él, semmiképpen sem magányos.

Csepregi Éva elárulta, hogy legutóbbi kapcsolatában megalkuvó volt, ami nagyon nem tetszett neki. Hozzátette: egyszerűen nem bírja ha korlátozzák a szabadságát, és ha nem úgy szeretik, ahogyan ő szeretné. Állítása szerint ilyenkor el szokott menekülni."

„Mindenki jobban járt volna, ha hamarabb véget ér" – mondta a hot!-nak. "Amikor Dávid megszületett, gondolkodtunk rajta, hogyan alakítsuk az életünket; úgy gondoltam, meg kéne próbálni, hogy kint éljek."

Elmondása szerint nagyjából fél évig éltek kint, de nagyon idegennek érezte ott magát. Bár ott is szerető család vette körbe, az itthoni élete hiányzott neki. 

Az itteni életem a nyilvánosság előtt zajlott, a sikerekkel, a próbálkozásokkal, itt találtam meg a boldogságomat, az anyagi biztonságomat, ezért visszajöttem. A fiam akkor hat hónapos volt" – emlékezett vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!