Nagyvilág

2013.05.15. 15:53

Fotók: Itt nem garantált a nyugodt napozás

Szent Martin szigete a Karib-tengeren fekszik, rajta található a nyugodtnak semmiképp sem mondható Maho Part. Mégis turisták ezrei látogatnak oda.

Szent Martin szigete a Karib-tengeren fekszik, rajta található a nyugodtnak semmiképp sem mondható Maho Part. Mégis turisták ezrei látogatnak oda.Persze inkább csak a repülőgép fanatikusok, átlag nyaralók messziről kerüljék el. A parttól mindössze pár méterre kezdődik a Princess Juliana Nemzetközi Repülőtér leszállópályája, így a gépek szinte súrolják a barnulni vágyók fejét. Mivel a pálya csak 2,1 km hosszú, nem volt más megoldás, a partszakaszt erre be kellet áldozni. A zaj és a nagy gépek viszont egyáltalán nem zavarják a látogatókat, hiszen ők pont azért érkeznek, hogy átéljék és lefotózzák ezt az élményt.

A legnagyobb gondot azonban a felszálló gépek okozzák, mivel ott megvan az a veszély, hogy a parton állókat besodorják a vízbe. Éppen ezért egy külön tábla jelzi a menetrendet, hogy aki nem szeretne egy szép adat homokot a nyakába kapni és vele együtt a vízbe zúgni az időben odébb tudjuk menekülni.

Tekintse meg galériánkban, hogy milyen fotókat lőttek a turisták!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!