Nagyvilág

2013.03.06. 13:42

Becsomagolták a lakótársuk szobáját

Egyetemen szinte hagyomány megviccelni a lakótársainkat. Ha ezt 28 évesen tesszük és 3 napot vesz igénybe az előkészület, akkor már kicsit beteges.

Egyetemen szinte hagyomány megviccelni a lakótársainkat. Ha ezt 28 évesen tesszük és 3 napot vesz igénybe az előkészület, akkor már kicsit beteges.2 srác 150 méternyi papírt és 8 tekercs ragasztószalagot felhasználva egy teljes szobát becsomagolt. Nem nagyolták el a dolgot, minden tárgyat egyesével: könyvek, polcok, lámpák. Csak úgy, mint Mr. Bean, amikor festeni akart. A srácok ezt egy tréfának szánták, ugyanis kedvenc lakótársuk elutazott, így idejük volt bőven a feladatra. Összesen 3 napot vett igénybe, mire elkészült a gigaajándék.

Bár most csak síelni utazott, hamarosan egy állás miatt az országot is elhagyja a barát, ezért búcsúajándéknak is szánták. Valóban, így, hogy mindent becsomagoltak, neki már nem sok dolga marad, elég feladnia a szobáját postán. Ha mégsem, akkor pár órát biztos ellesz a bontással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!