Nagyvilág

2013.02.14. 11:47

Ciki: Játékfegyverre ugrottak a zsaruk

A Facebookra feltöltött képen valóban egy rakétakilövő látszik, csakhogy műanyagból van és csak a fantáziánkkal tudja működésre bírni G.I. Joe.

A Facebookra feltöltött képen valóban egy rakétakilövő látszik, csakhogy műanyagból van és csak a fantáziánkkal tudja működésre bírni G.I. Joe. Öt rendőr törte rá az ajtót arra a férfira, aki a fenti fotót kitette a Facebook oldalára. Egy játékfigura és egy játékfegyver látható rajta. Mivel az arányok stimmelnek, első pillantásra valóban valódinak látszik a kép. Szegény azt sem tudta mi történik, csak berontottak hozzá és a földre teperték, majd elkezdték keresni a gyilkos eszközt. Mikor rájöttek, hogy nagyon hibáztak, elnézést kértek és távoztak a házból.

Utólag már a játékok 43 éves tulajdonosa is jót nevet dolog, nem érti, hogy hihette bárki is, hogy valódi fegyverről van szó. Egyébként az akciófigura kicsit tényleg hasonlít rá. Az is furcsa, hogy a kezében lévő fegyverrel semmi gondjuk nem volt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!