Nagyvilág

2008.10.31. 21:47

Német tévé indul csak melegeknek

<p>Szombattól sugároz műsort Németország első, melegeknek szánt televíziója - közölte a cég pénteken. Az adón sorozatok, filmek, homoszexuálisokkal kapcsolatos hírek lesznek láthatóak.</p>

A Timm adásait kábelen, szatelliten és interneten nézhetik az érdeklődők. A csatorna jelmondata: "szeretjük a pasikat". Így nem csak a meleg férfiakat, hanem családjukat és néhány metroszexuálist is meg szeretnének hódítani nézőként.

A sorozatok között lesznek a Magyarországon is vetített Fiúk a klubból, az L és a Pusszantalak drágám.

Emellett olyan emberekről készült dokumentumfilmeket is leadnak, akik népszerűek a meleg közösség körében, vagy maguk is homoszexuálisok. Így szombaton Rupert Everett színészről látható portré, de műsorra tűznek Susan Sarandonról és Liza Minelliről készült összeállítást is.

A csatorna olyan témákat is körbe akar járni, mint például a muzulmán melegek diszkriminációja, vagy a homoszexuálisok üldözése a náci Németországban.

A Timm adása 15 millió német háztartásban lesz fogható. A csatornát üzemeltető cég közölte: a tévé egy olyan rétegnek szól, amely rendkívül népszerű lehet a hirdetők körében, hiszen olyan férfiaknak szól, akiknek nincs gyerekük, és viszonylag magas jövedelemmel bírnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!