Nagyvilág

2008.10.17. 09:42

Megerőszakolták és felgyújtották a beteg lányt

<p>A hatóságok nem hozták nyilvánosságra annak a tizenhat éves lánynak a nevét, akit januárban brutálisan megerőszakolt hét fiatal férfi, majd nátrium-hidroxiddal felgyújtották.</p>

A szellemi fogyatékos lány arcán, mellén és nemi szervén szenvedett súlyos sérüléseket. A tárgyalások most kezdődtek.

A londoni lánynak egy barátjával lett volna közös programja – őt nem gyanúsítják –, ám ismeretlen okból végül a tizennyolc éves Rogel McMorris-szal találkozott, aki egy észak-londoni, beköltözésre váró ingatlanba vitte.

Érkezésük után körülbelül két órával a szomszéd, Helen Riddell „borzasztó sikolyokra” lett figyelmes. Átrohant a kérdéses lakásba, ahol már csupán a lányt találta – fehér porral borítva, fekete bőrén jól látható rózsaszín égési sérülésekkel. Azonnal értesítette a mentőket.

A szellemi fogyatékos lány feltehetően azért lett tömeges erőszak áldozata, mert annak érdekében, hogy népszerűbb legyen iskolatársai közt, korábban beleegyezett, hogy két elkövetővel intim viszonyt létesítsen.

- zoom -
· A nap képei A nap képei 2008.10.16.
·
Halálos nemi erőszak
· Saját ágyában erőszakolta meg a szomszéd 
· Letartóztattak két, szexszel átkot űzőt
· Nyolcadikos fiú erőszakolta meg a kislányt
· Egy tini megerőszakolt egy nagymamát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!