Multimédia

2013.01.28. 09:10

Hogyan rúgassuk ki magunkat a Facebookkal egy lépésben?

Egy alkalmazott a következő mondatot írta ki az üzenőfalára: "Bárcsak kirúgnának a munkahelyemről". Kérését teljesítették.

Egy alkalmazott a következő mondatot írta ki az üzenőfalára: "Bárcsak kirúgnának a munkahelyemről". Kérését teljesítették.Mindenki életében előfordulnak olyan kemény munkanapok, hogy véletlenül az hagyja el a száját, hogy "inkább rúgjanak ki és felejtsenek el!". Ne tegyünk ilyen könnyelmű kijelentést, mert másnap már a munkaügyi központnál fogunk sorban állni és gondolkozhatunk, hogy miből is élünk meg.

Amy McClenathan volt olyan meggondolatlan, hogy nem csak szóban, hanem is írásban is megtette a fenti kijelentést, mégpedig a Facebook oldalán. Még ha nincs bejelölve egy kolléga sem a közösségi oldalon, egy ilyen megjegyzés gyorsan elterjed. Amy azt mondta, hogy "ez egy nagyon rövid mondat volt, de a legerőteljesebb, amit valaha gépeltem az életemben".

Másnap a munkahelyén kirúgták. Amy vállalja a felelősséget azért, amit írt és elfogadja a döntést. Ha valaki nem szeretne felmondani, de elege van a jelenlegi munkájából, akkor tegye ugyanezt és várja a fejleményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!