Multimédia

2012.07.20. 08:37

Mi lenne a tinikkel közösségi média nélkül?

A tanulmány érdekes tényt tárt fel: 18%-uk nem kommunikálna többé!

A tanulmány érdekes tényt tárt fel: 18%-uk nem kommunikálna többé!A kutatást az AWeber e-mail marketing cég végezte. A közösségi média használatára vonatkozó megállapítások egyáltalán nem meglepőek: 90% használja a Facebookot és 93% a mobiltelefont kommunikációra. Az e-mail még mindig előkelő helyen áll, szintén 93%-al. 74% a Youtubeot, míg 47% a Skypeot is megjelölte kommunikációs csatornaként.

A Facebook és az e-mail karöltve befészkelődtek a tinik mindennapjaiba. Ez a két szolgáltatás, amiről a nyaralás és a tanítási óra alatt sem tudnak lemondani. Reggel ébredés után az első dolguk ezek ellenőrzése.

Ha a mobiltelefon szolgáltatás nem működne, akkor 6%-uk áttérne az e-mailre vagy chatre. Ha viszont kedvenc közösségi oldalukat zárnák be, akkor a tinik 18%-a azt mondta, hogy nem kommunikálna többé másokkal. Szerencsére a többség találna más módot a kapcsolattartásra. Ugyanakkor a 18% is eléggé aggasztónak tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!