Magyarország

2008.09.15. 10:44

Ufóláz tört ki Magyarországon?

<p>Az elmúlt napokban számos ufóbejelentés érkezett a RYUFOR Alapítvány, a Magyar UFO Kutatási Központ (www.ryufor.hu) részére.</p>

„Már az esztendő első felében is kiemelkedő számú ufóeset – konkrétan 23 incidens – jelentettek be, ám ami a nyáron történt, arra már hosszú évek óta nem volt példa. Az elmúlt években átlag minden hétre egyetlen ufóbejelentés jutott, ám idén nyáron akadt olyan hét, amikor hétfőtől vasárnapig majdnem minden nap érkezett egy-egy ufóhír" – mondta el a RYUFOR vezetője.

Harmadik típusú találkozások

A bejelentett esetek között első, második és harmadik típusú találkozásra egyaránt sor került, miként több parajelenség leírása is szerepel a RYUFOR Alapítvány archívumába. „Figyelemre méltó, hogy az év első felében az égbolton feltűnően látható ISS űrállomás és a hozzá kapcsolódó űrmissziók egyike sem szolgáltatott alapot ufóbejelentésre, vagyis az űrbeli tárgyakat senki nem keverte össze az ufókkal, miként a meteorológiai jelenségeket (gömbvillám, sőt tornádó) sem.

- kisalfold.hu -

· UFO-t kamerázott a Discovery
· UFO a Balaton mellett?
· UFO-k pedig vannak?
· UFO szelte át Diósgyőr egét?
· Fórumunkból: Én hiszek az UFÓ-kban!
· Van víz a Marson!
· Filmre vette a földönkívülit
· Ufós videóink 
· Magyarország hírei
· Nagyvilági hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!