Magyarország

2008.09.15. 06:12

Nincs telitalálat a hatos lottón

<p>Nem volt telitalálat ezen a héten sem a hatos lottón, így a jövő héten ismét rekordösszeget, 2,9 milliárd forintot lehet nyerni - mondta a Független Hírügynökségnek Somorai László vasárnap.</p>

A Szerencsejáték Zrt. szóvivője azt is elmondta, hogy a héten 5 millió szelvényt vásároltak, ez jóval több mint kétszerese az átlagos forgalomnak.

A szóvivő elmondta: nem csak a szelvények forgalma nőtt meg, hanem az interneten, telefonon, SMS-ben fogadók száma is jóval nagyobb: egy átlagos héten a hatos lottó játékosai 7,5 millió forint összegben fogadnak, ezen a héten ez az összeg 11,8 millió volt. Somorai László hozzátette: A hatos lottó történetében eddig a legnagyobb megnyert összeg 882 millió forint volt, amelyet tavaly novemberben vitt el a telitalálatos szelvény gazdája.

Az ötös lottón sem volt már 18 hete telitalálat, így a jövő héten 1,67 milliárd forintot lehet nyerni - mondta a szóvivő. Bár ez az összeg még korántsem éri el az eddig elvitt eddigi legnagyobb, ötös lottón nyert összeget, az 5,1 milliárd forintot, így is a szokásosnál sokkal több szelvény fogyott. Egy átlagos héten 3-3,5 milliót vásárolnak a fogadók, ezzel szemben ezen a héten 5,2 milliót vettek.

Nyerőszámok

Ötös lottó: 34 , 41 , 61 , 76 , 84

Hatos lottó: 20 , 22 , 27 , 32 , 36 , 44

  • Lottós videóink 
  • Lottó ötös vagy szabadulás?
  • Ismét lottólázban ég az ország
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!