Magyarország

2008.05.08. 09:18

Visszaeső nyírbátori asszonyverő

<p>Nyírbátor - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt vett őrizetbe egy 53 éves férfit.</p>

A megalapozott gyanú szerint a nyírbátori lakos május 6-án a város egyik kocsmájában, majd az utcán bántalmazta korábbi élettársát. A magatehetetlen nőt ezután hazavitte és ágyba fektette, ismerősök másnap hívtak hozzá mentőt.

Az asszonyt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A gyanúsított büntetett előéletű, öt évet ült börtönben, mert 2001-ben agyonverte akkori feleségét. Szabadulása óta is több eljárás indult ellene nőismerősei sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekmények miatt. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.

A nyomozóhatóság egyúttal kéri azokat, akik szemtanúi voltak a bántalmazásnak, jelentkezzenek a főkapitányság (42) 524-600 telefonszámának 32-07 mellékén, a Nyírbátori Rendőrkapitányságon, vagy hívják a 112-es vonalat - mondta Fülöp Gergely rendőr főhadnagy.

Kapcsolódó cikkek:

  • Ex-nejét bántalmazta a férfi Nyíregyházán
    Volt feleségét bántalmazta, elvette telefonját és kocsikulcsát, erőszakkal az autóba ültette és mintegy fél órán keresztül furikázott vele egy 34 éves férfi hétfőn hajnalban. A nőt közben tovább ütötte, és azzal fenyegette, hogy megöli őt és jelenlegi társát is.
  • Testvérét bántalmazta Nyírkátán
    Az 52 éves férfi március 3-án az esti órákban lakása udvarán olyan súlyosan bántalmazta 49 éves testvérét, hogy az nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
  • Életfogytiglant kapott a brutális házaspár
    Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a győri ítélőtábla azt a házaspárt, akik brutálisan bántalmazták két és fél éves gyermeküket és a kislány belehalt a sérülésekbe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!