Magyarország

2008.05.19. 08:19

Három halott egy makói házban

<p>A rendőrök gyanúja szerint gyilkosság történt Makón, ahol szombat este három holttestet találtak egy családi házban.</p>

Az áldozatokon szúrt és vágott sebek voltak, az épületben dulakodás nyomait találták a rendőrök - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség elrendelte egy autó körözését a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Több emberen elkövetett emberölés miatt rendelt el nyomozást a rendőrség miután, megvizsgálták a Makón talált három holttestet - mondta a Független Hírügynökségnek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs hozzátette:a rendőrök szombaton este fél kilenckor kaptak bejelentést arról, hogy Makón egy Fűtő utcai házban három holttestet találtak. Az épületben egy idős asszony, egy fiatalabb férfi és nő holttestét találták meg a nyomozók.

Szenti Szabolcs elmondta: mind a három áldozaton szúrt és vágott sérülések voltak. A házban dulakodás nyomait is felfedezték. A rendőrök az üggyel kapcsolatban elrendelték egy személyautó körözését. Egy ERE-658-as rendszámú Opel Astrát keresnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!