Magyarország

2008.04.08. 10:57

Madárpókokat loptak Kisvárdáról

<p>Kisvárda - Egy kisvárdai fiatalember feljelentése szerint két madárpókot loptak el a terráriumokkal együtt hétfőn szobájából.</p>

Az eljárás jelenlegi adatai szerint a sértett barátait, akikkel előzőleg együtt iszogatott, édesanyja engedte be a lakásba. A városi rendőrkapitányság eddig az egyik gyanúsítottat hallgatta ki, aki tagadta a lopást. A 7, illetve 15 cm nagyságú pókok még nem kerültek elő.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

Újabb szomáliaiak Beregsuránynál
Április 7-én a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei hajnalban öt, délután még egy szomáliai állampolgárt fogtak el.

A gyermekülés megóvhatta volna a gyermeket a nyíregyházi balesetben
A vizsgálat adatai szerint a követési távolság be nem tartása miatt ütközött egy személygépkocsi az előtte megálló másik autónak hétfőn délután az Orosi úton.

Félmillió forintért vett párnát az újfehértói néni
Ismeretlen tettes ellen most tett feljelentést egy 81 éves újfehértói asszony, akitől több mint félmillió forintot csaltak ki március 27-én.

Betörőket fogtak Nyíregyházán
Hétfőn éjszaka az ablakot betörve hatoltak be egy első emeleti lakásba Nyíregyházán.

Puskája volt az ittas sofőrnek Kótaj közelében
Kótaj közelében egy földúton a mezőőr tartóztatott fel hétfőn délben egy autóst, akinek kocsijában egy vadászpuska volt.

Tisztázni akarta magát a mándoki férfi- börtönbe vitték
Azzal ment be hétfőn a záhonyi kapitányságra egy 27 éves mándoki férfi, hogy van egy ügye a rendőrséggel, amit tisztázni szeretne.

Kocsma után kirabolták a bökönyi párt
Egy középkorú bökönyi pár feljelentése szerint három maszkos férfi rabolta ki őket lakásukon 7-én koraeste.

Hamis okmányok Záhonyban
A záhonyi határátkelőn hétfőn két ukrán állampolgár is hamis hazatérési igazolvánnyal jelentkezett kilépésre. Mindkét személy ellen közokirat hamisítás megalapozott gyanújával indult eljárás.

Utcalány őrizetben Újfehértón
Az Újfehértói Rendőrőrs hétfőn tiltott kéjelgés miatt szabálysértési őrizetbe vett egy 24 éves nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!