Magyarország

2008.04.11. 10:23

Késes beteget ártalmatlanítottak a rendőrök Kállósemjénben

<p>Kállósemjén - Egy szemmel láthatóan zavart, zsebkéssel fenyegetőző férfi miatt hívták a rendőröket csütörtökön délután a kállósemjéni vasútállomásra.<br /><dia width="900" height="700" alt="Elfogták a jósavárosi piromániás gyújtogatót! 2007.11.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Elfogt_k_a_j_sav_rosi_pirom_ni_s_gy_jtogat_/index.shtml , SERIE ,900,700)">Elfogták a jósavárosi piromániást <img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Elfogták a jósavárosi piromániás gyújtogatót! 2007.11.28." /></a></dia></p>

A helyszínre érkező rendőröket dr. Szemán László r. alezredes, a nyírbátori kapitányság túsztárgyaló képesítéssel is rendelkező bűnügyi osztályvezetője irányította. A késes személy a váróteremben több tárgyat összevagdosott, és azt mondta, hogy így tesz magával, vagy azzal is, aki közelít hozzá.

A rendőröknek végül úgy sikerült ártalmatlanná tenniük, hogy senki sem sérült meg. A 29 éves férfit a pszichiátriai szakkórházba szállították - tudtuk meg Fülöp Gergelytől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Kapcsolódó cikkek:

  • Brutalitás a pszichiátrián
    Az osztályon az éjszakai ámokfutás nyomait viseli minden: szétzúzott ajtók, darabjaira tört mosdókagylók, vérnyomok mindenütt.
  • Az ápolók védelmében
    Ápolók és orvosok egyaránt megdöbbenve állnak a nagykállói eset előtt: egy beteg brutálisan bántalmazta a Megyei Pszichiátriai Szakkórház két ápolóját.
  • Kommandósok ártalmatlanították a beteget
    Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság akció osztályánakó kommandósai testi kényszer alkalmazásával hozták ki a mellékhelyiségből a zavart férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!