Magyarország

2008.03.05. 20:19

Nem csapják ki a szentesi diákokat - szex és erőszak az iskolában

<p>Nem csapják ki a szentesi szakközépiskolából azokat a diákokat, akik erőszakos, illetve szexuális tartalmú videofelvételeket tettek fel az internetre.</p>

A Csongrád megyei város egyik szakközépiskolájának igazgatója hétfőn jelentette be a rendőrségen, hogy az iskola egyik diákjáról telefonnal szexuális tartalmú felvételt készítettek, majd közzétették az interneten. Egy másik felvételen egy fiút öt másik diák betuszkol egy két méter magasan lévő, tantermi beépített szekrénybe, az ajtót pedig rázárják. Az iskola igazgatója szerint elég büntetés a diákoknak hogy a diákcsínyből végül rendőrségi ügy lett.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, egy szexuális és egy erőszakos tartalmú videofelvétel is készült az egyik szentesi középiskolában, mindkét felvétel felkerült az internetre. A Csongrád megyei rendőrség az érintettek egy részét már kihallgatta, a felvételek nyilvánosságra kerülése miatt eljárás is indult. Az már kiderült, hogy az egyik tanuló magáról készített szexuális tartalmú felvételt, és azt egy másik diák tette fel az internetre.

Az iskola igazgatója azt mondta, az ügyekben érintett diákokat nem csapják ki az iskolából, elég büntetés számukra, hogy rendőrségi ügy lett a dologból. Kovács Attila igazgató hozzátette, igyekszenek úgy végére járni az ügyeknek, hogy világossá váljon a gyerekek számára, hogy az ilyen diákcsínyek törvénybe ütköznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!