Magyarország

2008.03.01. 17:36

Motorverseny nézői közé hajtott egy ittas autós Bátmonostornál

<p>Bátmonostor - Három ember került kórházba, miután egy motorverseny nézői közé hajtott egy ittas autós szombat délután a Bács-Kiskun Megyei Bátmonostor közelében. A férfinek egyébként elvették a jogosítványát korábban, ittas vezetése miatt.</p>

A Bács-Kiskun megyei településtől nem messze, egy crosspályán tartották a motorversenyt az út közelében, az érdeklődők a földútról nézték a motorosokat. Egy autós hirtelen a tömegbe hajtott.

Hárman kerültek kórházba: az egyik néző súlyos, két másik társa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett - mondta a Független Hírügynökségnek Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 29 éves sofőrről kiderült, hogy ivott mielőtt a volánhoz ült. Ráadásul a vezetéstől is el volt tiltva, éppen egy korábbi ittas vezetése miatt. A rendőrség eljárást indított ellene, de szabadlábon védekezhet.

  • Debreceni motorosüldözés
  • Kétszázzal csapódott oszlopnak a ferraris
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!