Kultúra

2013.02.17. 09:36

Crazy FM interjú: Budai

Péntek este egy igazi legenda volt a Crazy Fm - Happyend Mix műsorának vendége! Dj Budai nevét több generáció is magáénak érezheti,hiszen idén már nem kevesebb, mint 20 éve van a szakmában!

Péntek este egy igazi legenda volt a Crazy Fm - Happyend Mix műsorának vendége! Dj Budai nevét több generáció is magáénak érezheti,hiszen idén már nem kevesebb, mint 20 éve van a szakmában!

Szia Imi köszöntelek a Crazy FM hullámhosszán!

Szabi: Mesélj róla kicsit, hogyan telt a 2012-es év, fellépésről fellépésre jársz-e vagy jut idő családra és barátokra is?

Budai: A tavalyi év elég gyorsan elszaladt valahogyan. De jutott azért elég sok mindenre idő a bulikon kívül is. Ha lehet akkor irány a természet azon belül is pecázunk ha tehetjük. De ilyen hosszú több hetes nyaraláson nem is tudom mikor vettem részt. Sok fesztivál és sok szabadtéri fellépés is volt főleg nyáron,ahol mindig remek játszani a több ezres közönségnek, ezen kívül beindult a Music Killers is,ahol én is heti egyszer lépek a játszók mögé remélhetőleg a hallgatók nagy örömére!

Szabi: Mi újság a zenék terén ,stúdióztok rendesen?

Budai:Mostanában a stúdiózás picit háttérbe szorult, főleg az év eddig eltelt másfél hónapjában,de persze tervek vannak és lesznek is,amit igyekszünk valóra váltani mihamarabb. Van viszont egy dalunk a Viktorral ( Vic) ami nem más mint a kedvenc sorozatunk zenéje a Miami Vice! Budai, Vic - Viami Mice (Original Mix) [Deux Minds Records] Mivel mindketten szeretjük ezt a sorozatot,így nem volt nagy vita abban sem,hogy picit átgondoljuk a dalt,vagy sem..a végeredmény már több rádióban és fellépéseken is hallható,remélem hamarosan a Crazy FM hullámhosszán is..

Szabi: Milyen élmények kötnek Miskolchoz?

Budai:Nagyon szeretek itt játszani mert nagyon lelkes a közönség,és nem utolsó sorban zeneértő fülek járnak a miskolci bulijainkba,akiknek külön élmény zenélni!Így amikor miskolci felkérés érkezik,mindig szívesen teszek neki eleget!

Szabi:Ugyebár a deep és a techno vonalat is képviselet, melyik áll hozzád közelebb?

Budai:Mindenevő vagyok ilyen tekintetben, sok számít a bulitól is ahol játszom. Mindig spontán a bulitól és a hangulattól is függ milyen lemez lesz a következő.

Szabi: Ha rajtad múlik, akkor meddig szeretnél még zenélni? Van egyáltalán nyugdíj határnak számító kor dj szakmában?

Budai:Úgy érzem, hogy valahol nincs ilyen határ amíg van spiritusz . Maximum egészségügyi dolgok lehetnek.

Szabi:Reméljük még nagyon sok miskolci fellépésen táncolhatunk a zenéidre! További sikereket kívánunk!

Budai: Köszönöm az interjút Szabi! Nagyon örömteli számomra,hogy van még ilyen rádió mint a CRAZY FM ami hasonló zenéket is ad a hallgatóinak! Gratulálok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!