Labdarúgás

2024.06.09. 21:21

Felháborító! Megütötték a DVSC játékosát – videó!

Durva jelenetek látszódnak a videón. A DVSC védője, Hornyák Csaba azonban megmutatta, kemény fából faragták.

Haon.hu

A DVSC szurkolói hamar megkedvelték Hornyák Csabát

Forrás: Napló-archív

A DVSC saját nevelésű játékosa, Hornyák Csaba a tavalyi esztendőben többször pályára lépett a debreceni együttesben, s már akkor is látszott, nem félénk típus. Gyakorlatilag nem ismer elveszett labdát, a Loki címeréért pedig mindent megtesz. 

dvsc-hornyak-csaba-loki-labdarugas-debrecen
DVSC: Hornyák Csaba megmutatta, kemény fából faragták
Forrás: DVSC-archív

Megütötték a DVSC védőjét 

A hátvédre az utóbbi időszakban a korosztályos válogatottakban is számítanak, egy napon valószínűleg ő lehet a Loki kezdő balhátvédje. 

Hornyák Csaba a legutóbbi svédek elleni barátságos találkozón is szerephez jutott, ám ekkor olyan történt, amelyre senki sem számított: egy labda nélküli szituációnál a skandinávok bizonyítási vágytól fűtött, láthatóan frusztrált játékosa teljes erőből levállalta a DVSC saját nevelésű labdarúgóját, aki számon is kérte sárga mezes riválisát, sőt még egy rövid fogócska is kialakult az esetet követően. 

Az biztos, hogy felkészülési meccsen ritkán láthatunk ilyen jeleneteket, s az is, hogy Hornyák Csaba nem csupán a Vasutas mezéért képes mindent megtenni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában